آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۱۶۶۴

زوایای پنهان زندگی یک جنگ‌زده در «پلکان»

فیلم کوتاه «پلکان» با موضوع تاثیرات جنگ و لایه‌های پنهان زندگی یک کودک جنگ‌زده در مرحله تدوین قرار دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عباس عمرانی، کارگردان در رابطه با جدیدترین فیلم کوتاه خود گفت: «پلکان» کار کوتاهی است که به برهه‌ای از تاریخ معاصر کشورمان می‌پردازد و آن، بمباران مردم بی‌دفاع و بی گناهی است که زندگی عادیشان دستخوش تهاجم دشمن شده است؛ به تازگی تصویربرداری این فیلم کوتاه، در سه لوکیشن و در تهران به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: در این کار، نیلوفر راد بازیگر اصلی فیلم است و خانم‌ها بهرامی، عباس‌نژاد و مرتاضی هم حضور دارند و طراح صحنه نیز حسین ابراهیمی از طراحان صحنه باسابقه در سینما است؛ صالح دلدم نیز به عنوان مدیر تولید پروژه فعالیت می‌کند، مدیر تصویربرداری این اثر هنری نیز مصطفی کشفی است، گریمور فیلم نیز راحله نعمت‌زاده است. خانم دکتر ریحانه صالح آبادی نیز پژوهشگر تاریخ معاصر اثر بودند.

عمرانی گفت: انتخاب نام «پلکان» به خاطر مراحل سنی مختلف نقش اول فیلم است که نامش «سارا» است و در تصورات خودش این مراحل زندگی را پشت سر می‌گذارد؛ حتی میانسالی و پیری این دختربچه نیز به تصویر کشیده می‌شود و در واقع تمام ذهنیات این نوجوان در چند دقیقه فیلم به نمایش گذاشته می‌شود.

وی در توضیح بیشتر موضوع فیلم افزود: «پلکان» یک فیلم 10 دقیقه‌ای است که به نوعی، به زندگی عادی یک دختربچه و گره خوردن آن با جنگ و تهاجم دشمن می‌پردازد و سپس مراحل مختلف زندگی او را در قالب تصوراتش به نمایش می‌گذارد.

کارگردان فیلم کوتاه «پلکان» اضافه کرد: این فیلم مانند دیگر آثار من و تمایلم برای پرداختن به کارهای سورئالیسم، واقعیت را در لایه‌ای از فراواقعیت نشان می‌دهد؛ همچنین، پلکان جزئی از سه‌گانه «مکان» است که پیش از آن «پیاده‌رو» و «پارکینگ» هم کار شده است.

عمرانی خاطرنشان کرد: پیش‌تولید «پلکان» حدود دو هفته و تصویربرداری آن سه روز طول کشید و کار به سرانجام رسید. این اثر در مراحل تدوین است و تا یک ماه آینده برای پخش آماده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار