کد خبر:۸۷۲۸۵۹

پیکر منوچهر طیاب جمعه در وین به خاک سپرده می‌شود

پیکر منوچهر طیاب کارگردان حوزه مستند جمعه ۱۴ شهریور در آرامگاه شهر وین پایتخت کشور اتریش به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پروین طیاب خواهر زنده‌یاد منوچهر طیاب کارگردان عرصه مستند گفت: به دلیل اقامت خانواده زنده یاد منوچهر طیاب در اتریش و درخواست قبلی وی که قصد نداشت همسر و فرزندانش دچار سختی و زحمت بشوند، پیکر منوچهر طیاب روز جمعه ۱۴ شهریور ۹۹ در قبرستان اصلی شهر وین به خاک سپرده خواهد شد.

براساس اعلام پروین طیاب، مراسم یادبودی نیز توسط دوستان خانوادگی طیاب برای وی در شهر وین برگزار خواهد شد.

از منوچهر طیاب ۲ فرزند پسر به نام‌های مهران و مارتین به یادگار مانده است.

منوچهر طیاب کارگردان عرصه مستند سه‌شنبه هفته گذشته (۴ شهریور) به دلیل ابتلا به بیماری سرطان، در بیمارستان شهر وین جان به جان آفرین تسلیم کرد.

وی در طول ۵ دهه فعالیت در این حوزه فرهنگی، بیش از ۱۰۰ اثر در زمینه میراث فرهنگی و تاریخ خلق کرد و دستاورد‌های بسیاری برای فرهنگ و هنر ایران به ارمغان آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار