کد خبر:۸۷۳۱۱۶
اسداللهی در گفتگو با دانشجو:

اهمیت آموزش و پرورش برای دولت از برجام و اینستکس کمتر است / ضرورت هوشیاری جنبش دانشجویی در برابر نفوذی‌ها

مسئول بسیج دانشجویی تربیت دبیری شهید رجایی گفت: دولت فعلی با سیاست‌های خود نشان می‌دهد که اهمیت آموزش و پرورش از برجام و اینستکس کمتر است.

اسداللهی مسئول بسیج دانشجویی تربیت دبیری شهید رجایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: بیانات مقام معظم رهبری در اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش آب حیاتی بود که در این برهه‌ی حساس به آن نیازمند بودیم. اگر بخواهیم دقیق نگاه کنیم منویات و مطالبات مقام معظم رهبری در واقع خود یک کلاس چیستی تعلیم و تربیت بود. ایشان در این کلاس سیاست‌های راهبردی و کلان آموزش و پرورش را تببین کردند.

وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مطالبه‌ای است که رهبر معظم انقلاب همواره به اجرای آن تاکید می‌کنند، اما متاسفانه به عمد یا جهل آنچنان که باید پیگیری شود پیگیری نشده و حتی مورد رصد رسانه‌ها قرار نگرفته، افزود: نه سال از ابلاغ این سند می‌گذرد، اما زیرنظام‌های یا برنامه‌های دقیق اجرایی این سند تکمیل و یا مورد اهتمام قرار نگرفته است؛ البته در برخی از عرصه‌های همچون زیر نظام برنامه‌ی درسی ملی اتفاقات خوبی رقم خورده است.

مسئول بسیج دانشجویی تربیت دبیری شهید رجایی گفت: نکته‌ای که جای افسوس دارد این است که رهبر عزیز انقلاب از عدم تبیین صحیح، روشن و واضح این سند در بدنه‌ی آموزش و پرورش گلایه می‌کنند که این واقعا جای مطالبه‌ی جدی از وزیرآموزش و پرورش و دولت دارد. اگر چه دولت فعلی با سیاست‌های خود نشان می‌دهد اهمییت آموزش و پرورش از برجام و اینستکس کمتر است.

اسداللهی بیان کرد: نکته قابل توجه دیگر تاکید مقام عظمی ولایت بر جایگاه و شان معلم، نظام تربیتی آن و شیوه‌ی جذب و گزینش آن است. علی رغم اینکه ایشان بار‌ها تاکید کرده اند مجرای ورود آموزش و پرورش فقط باید دو دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی باشد سوال این است که دولتمران چه زمانی می‌خواهند بفهمند با آزمون استخدامی نمی‌شود معلم جذب کرد؟ معلم باید ساخت؛ چرا که معلم تمدن ساز است.

وی افزود: نکته‌ای که رهبری با بصیرتی عالی روشن کردند حساسیت ایشان نسبت به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی است؛ متاسفانه عده‌ای، حتی از دوستان ما به اشتباه به دنبال تضعیف یا جدایی یا ادغام این دانشگاه حساس هستند و این در حالی است که ما معتقدیم دانشگاه شهید رجایی باید همچون دانشگاه فرهنگیان در سه قطب کشور یعنی مشهد، اصفهان و تبریز صاحب پردیس باشد و این بستر هم اکنون آماده است و فقط کافی ست دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در این سه قطب صنعتی به دانشگاه شهید رجایی افزوده شوند.

مسئول بسیج دانشجویی تربیت دبیری شهید رجایی گفت: همان طور که رهبر عزیز انقلاب فرمودند عده‌ای نفوذی و به تعبیری کشمیری‌ها و کلاهی‌های زمان ما، به دنبال تحریف جریان آموزش به سمت سند ۲۰۳۰ هستند؛ لذا بیداری و هوشیاری جنبش‌های دانشجویی بیش از پیش احساس می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار