کد خبر:۸۷۳۱۹۵
احتمالاً ۱۰ اکتبر رونمایی شود؛

نگرانی واشنگتن از موشک قاره‌پیمای پیونگ‌یانگ / کره‌شمالی می‌تواند به عمق خاک آمریکا حمله اتمی کند!

مقام‌های اطلاعاتی آمریکا از احتمال رونمایی از موشک قاره‌پیمای جدید کره‌شمالی ابراز نگرانی کرده‌اند. رونمایی از موشک قاره‌پیمای سوخت جامد به منزله یک تغییر نسلی در فناوری موشکی پیونگ‌یانگ خواهد بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مقام‌های دولت آمریکا از احتمال رونمایی کره شمالی از نوع جدیدی از موشک‌های دوربرد با قابلیت حمله اتمی به سرزمین‌های آمریکا ابراز نگرانی کرده‌اند.

یک مقام ارشد کاخ سفید و چند مقام اطلاعاتی آمریکا در گفتگو با نشریه نشنال‌اینترست ابراز نگرانی کرده‌اند که کره شمالی ممکن است در مراسم رژه سالانه روز ۱۰ اکتبر که قرار است به مناسبت هفتاد و پنجمین سالروز تأسیس حزب کارگران کره برگزار شود از موشک قاره‌پیمای سوخت جامد خود رونمایی کند.

مقام ارشد کاخ سفید که اشاره‌ای به نامش نشده گفت: «این محتمل‌ترین سناریویی است که می‌توان بر اساس تاریخچه رفتاری آن‌ها انتظار داشت- ما هم احتمال می‌دهیم که این اتفاق بیفتد و البته امیدواریم که انتظارمان درست نباشد.»

رونمایی از موشک قاره‌پیمای سوخت جامد به منزله یک تغییر نسلی در فناوری موشکی پیونگ‌یانگ خواهد بود، زیرا موشک‌های دوربرد فعلی این کشور از سوخت مایع استفاده می‌کنند.

پیش از این، رسانه‌ها از اقدام مشترک آمریکا و ژاپن در ساخت ماهواره‌های جاسوسی برای رهگیری موشک‌های جدید کره شمالی خبر داده بودند.

بر اساس این گزارش، ژاپن نگرانی فزاینده‌ای از توسعه جنگ افزار‌های کره شمالی دارد به طوریکه وزیر دفاع این کشور چندی قبل گفت که کره شمالی قابلیت ساخت کلاهک‌های اتمی مینیاتوری دارد. برآورد‌ها حکایت از آن دارد که کره شمالی صد‌ها موشک متوسط بردکوتاه دارد.

ارتش آمریکا همچنین پیشتر مدعی شد که کره شمالی بین ۲۰ تا ۶۰ بمب اتمی دارد و در حال توسعه سلاح‌های بیولوژیکی برای حمله محتمل به ایالات متحده، کره جنوبی و ژاپن است.

رئیس کره شمالی چندی قبل ضمن مخالفت با درخواست آمریکا برای خلع سلاح اتمی این کشور، تاکید کرد توانمندی‌های اتمیکه پیونگ‌یانگ به دست آورده، بقا و امنیت آن را تضمین کرده است.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار