به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، روغن لادن در هفتمین جشنواره ملی برند محبوب، موفق شد با حمایت گسترده مصرفکنندگان تندیس زرین را در گروه روغنهای غذایی و خوراکی دریافت کند. این تندیس طی مراسمی در تاریخ 29 مرداد 1399 در مرکز همایشهای بینالمللی رایزن تهران، به مدیرکل شرکت لادن اهدا شد. در این نظرسنجی گسترده ملی که از تاریخ 15 اردیبهشت ماه تا 25 تیرماه 1399 در 48 گروه کالا و خدمات و باحضور بیش از 800 برند برگزار گردید، 3.044.289 رای مردمی جمع آوری شد که مبنای انتخاب برندهای محبوب ایرانی قرار گرفته است.
لادن یکی از برندهای پرچمدار صنعت روغن ایران است که به عنوان برند مورد اعتماد تمامی نسلها شناخته میشود. تجربه و تخصص لادن در تصفیه روغنهای خواکی طی سالیان متمادی توسعه و تکامل یافته است. ویژگی منحصر به فرد برند لادن این است که ترکیبی متعادل از طعم و سلامتی را در اختیار مصرفکنندگان قرار میدهد. مشخصه دیگر روغنهای لادن این است که "طعم اصلی غذا را تغییر نمیدهند". این دستاورد حاصل تخصص و فناوریهای بسیار نوین بهکاررفته در تصفیه روغن و همچنین وجود ویتامینها و امگا های مغذی است که به ارتقای سلامت مصرفکنندگان کمک میکند. لادن ارتباط خود با مصرفکنندگان را بسیار ارزشمند میشمارد و وعدههایی تحققپذیر برای بهبود و غنیسازی محصولات خود به مصرفکنندگان میدهد . این برند باقدمت، با سرمایهگذاری قابلتوجه در تحقیق و توسعه، لادن پیوسته محصولات نوآورانه منطبق بر نیازهای نسلهای جدید را ارائه میدهد.