به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان انقلابی دانشگاههای تهران امروز، ۱۷ شهریور در اعتراض به خصوصیسازیهای غیراصولی مقابل سازمان خصوصی سازی تجمع کردند.
دانشجویان تجمع کننده با در دست داشتن پلاکاردهایی مبنی بر «دست مفسد اقتصادی را از هفت تپه کوتاه، کنید خصوصی سازی رانتی بلای جان تولید ملی، تنها راه نجات هفته تپه، خلع ید اسدبیگی و خصوصی سازی رانتی، عامل بیکاری» خواستار برخورد با مفسدان اقتصادی شدند.
دانشجویان تجمع کننده همچنین با سردادن شعارهایی مانند « الله اکبر»، « مرگ بر غارتگر بیتالمال» و ... از مسئولان دستگاه قضایی خواستند مبارزه با مفسدان اقتصادی و کسانی که با موجب آسیب دیدن صنایع و تولید کشور شدهاند، را همچنان با قدرت ادامه دهند.
دانشجویان با نوشتن دست مفاسد اقتصادی را از هفت تپه کوتاه کنید خواهان پایان دادن به حضور مفسدان اقتصادی در ماجرای هفت تپه شدند.
در ادامه این دانشجویان اسامی شرکتهایی که درگیر خصوصی سازی شده اند را بر روی شیشههای این سازمان زدند.
همچنین دانشجویان خواستار حضور رئیس سازمان خصوصی سازی در جمع تجمعکنندگان و پاسخگویی وی به سوالات هستند.
نباید کارگرها ۷۰ روز زیر آفتاب ولی رئیس سازمان خصوصی سازی زیر باد کولر باشد
علی اسکندری نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی طی سخنانی در تجمع مقابل سازمان خصوصی سازی گفت: ما یکی از بهترین شرکتهای مملکت را مفت دادهایم به یک آدم فراری!
وی افزود: دو سه تا نماینده مجلس به کارگران هفتتپه گفتند که شما اعتصابتان رو تمام کنید؛ ما دو هفتهای مسئله رو حل میکنیم. دوهفته مهلت تمام شد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
اسکندری تاکید میکرد: مطالبه ما سادهاست؛ اسدبیگی باید خلع ید شود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: وضعیت بقیه کارخانههای واگذار شده هم مثل هفتتپه است. کنتورسازی قزوین ، پالایشگاه کرمانشاه و قند یاسوج هم وضعیت را دارند. این نحوه خصوصی سازی همه کشور را با مشکل مواجه کرده است.
اسکندری در ادامه از آیتالله رئیسی خواست تا به وضعیت واگذاریها سامان داده و دادگاه متخلفان را برگزار کند.
وی گفت: نباید کارگرها ۷۰ روز زیر آفتاب کف خیابان باشند و آقای صالح رئیس سازمان خصوصی سازی الان زیر باد کولر باشد.
براساس این گزارش علیرغم درخواست دانشجویان برای حضور رئیس سازمان خصوصی سازی در جمع تجمعکنندگان، تا کنون این درخواست بیپاسخ مانده و دانشجویان اعلام کردند تا پایان ساعت اداری در این محل به تجمع خود ادامه خواهند داد تا بتوانند با رئیس سازمان خصوصی سازی گفتوگو کنند.
درخواست مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق برای خلع ید از فروپاشی صنعت ملی
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) هم طی سخنانی در این تجمع خواستار خلع ید از فروپاشی صنعت ملی شد.
ژیان در جمع دانشجویان گفت: از شروع این پرونده دو سال گذشته و هنوز به هیچ جایی نرسیده است.
آقای روحانی تنها نقطه مثبتی که در کارنامه اش دارد این است که خودش کارگر زاده بوده است و از قشر مستضعف بوده است و به برکت امام مستضعفین و انقلاب مستضعفین به نان و نوایی رسیدند و چندسال گذشت یکسری خدمات ویژه به آنها داده شد و فکر کردن آدمهای ویژه ای هستند و نگاهشان به کارگر این است که یک آدم محتاج بدبختی است که باید به من خدمت کند و خدمات بدهد و اندازه این که نمیرد من به آن مزد بدهم. این واقعیت است. دوستانی که با اینها جلسه رفته اند همه اینها را دیده اند به چشم.
آن استانداری که هردفعه یک مسئولی را همراه می کند و دور می زند و هیچ کاری نمی کند و نه آب بلد است برساند نه هیچی، نگاهش این است که کارگرهای خوزستان در خدمت من هستند و فکر می کند اگر خودش روزی مستضعف بوده تمام شده و الان رئیس همه است و همه باید در خدمتش باشند.
لذا هرچه داد می زنیم هفتاد روز است که این مردم در گرما از گرسنگی و تشنگی دارند هلاک می شوند هیچ حسی ندارند. کلا این نسل را باید عوض کرد، الان هف تپه درست شود، یک ماه دیگر یک ماجرای دیگر درست می کنند. کاری کرده اند که برای مستضعف نفسی باقی نمانده است.
بیانیهی اعتراضی دانشجویان در رابطه با مطالبات مربوط به هفتتپه
دانشجویان در این تجمع اعلام کردند: نمایندگان مجلس بدون توجه به منازعات و دعواهای سیاسی قوانین فسادزای خصوصی سازی رانتی را اصلاح کنند تا بیش از این شاهد واگذاری رانتی و عدم صیانت از سرمایههای ملت نباشیم.
آقایان دولتی این چه روند مزخرف و مضحکی است که پیگیری حقوق مستضعفان را سریعاً به آب گلآلود منازعات سیاسی تبدیل می کنید؛ تا فرصت دارید برای خود آبرویی دست و پا کنید و با حمایت از مالکین فاسد و ناکارآمد هفت تپه کارنامه ننگین و سنگین خود را سنگین تر نکنید.
مجلس سریعتر قوانین فسادزای خصوصیسازی رانتی را اصلاح کند
در سال های اخیر روند نادرست خصوصیسازی در کشور چوب لای چرخ تولید گذاشته و زندگی بسیاری از کارگران را مختل کرده است. به طوری که هر ساله شاهد اعتصابات و اعتراضات کارگرانی هستیم که بنگاه اقتصادی شان به ثمن بخس به کارچاق کن ها، قاچاقچیان، پولشویان و اختلاس گران داده شده است.
ذینفعان و ذی نفوذانی که معیار اهلیت شان صفرهای سپرده بانکی شان است؛ میآیند و کارگران شرکت و جهش تولید را سپر کرده تا به مقاصد شوم خود برسند؛ به اسم تولید کننده و کارآفرین وزیر و وکیل را تطمیع میکنند و سازمان خصوصیسازی به جای نظارت بر اموال بیت المال و سرمایههای مردم به بهانه پر کردن چاله ی کسری بودجه برای شان فرش قرمز پهن می کند.
متاسفانه باید گفت سازمانی که قهرا محافظ سرمایههای مردم است جاده صاف کن زالو صفتان برای مکیدن خون مستضعفان شده است.
در چند ماه گذشته شاهد مظلومیت کارگران شریف و زحمتکش هفت تپه بودیم؛ کارگرانی که در گرمای ۵۰ درجه ۷۰ روز اعتصاب کردند تا حق و حقوق قانونی خود را استیفا کنند.
گر چه کارگران راه دشوار و پرهزینه ای را طی کردند اما هم اکنون بر اثر استقامت و نجابت ایشان روزنه امیدی از سوی ساختارهای رسمی کشور باز و صدای این قشر زحمتکش در راهروهای تودرتوی نظام اداری کشور شنیده شده است؛ حال که نمایندگان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور و دادگاههای قوه قضاییه اذعان دارند که مورد خاص هفت تپه نمونه ایست بارز از تخلفات در واگذاری و نظارت؛ فلذا لازم است در مجاری قانونی تصمیمی نجات بخش و امید آفرین توسط مسئولان ذی امر اتخاذ شود.
آقایان دولتی این چه روند مزخرف و مضحکی است که پیگیری حقوق مستضعفان را سریعاً به آب گلآلود منازعات سیاسی تبدیل می کنید؛ تا فرصت دارید برای خود آبرو ای دست و پا کنید و با حمایت از مالکین فاسد و ناکارآمد هفت تپه کارنامه ننگین و سنگین خود را سنگین تر نکنید.
۱۵ شهریور آخرین مهلت شما بود و خبری از خلع ید نشد؛ آگاه باشید که دانشجویان دوشادوش کارگران حرکت خواهند کرد و تا وصول مطالبات و محاکمه متخلفین تا بالاترین سطوح مدیریتی از پای نخواهند نشست.
لازم است مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن بدون توجه به منازعات و دعواهای سیاسی به سرعت قوانین فساد زای خصوصی سازی رانتی را اصلاح نمایند تا بیش از این شاهد واگذاری با رانت و بدون اهلیت، فقدان نظارت کارآمد و عدم صیانت از سرمایههای ملت نباشیم.
در ضمن با توجه به گستردگی موارد خصوصی سازی غلط ضروری است مجلس با تحقیق و تفحص از تکتک بنگاههای واگذار شده مواردی که منتج به اثبات تخلف و ناکارآمدی شده اند را واستاند و سریعاً مسئولین دخیل در این تخلفات را برای محاکمه عادلانه و اطلاع رسانی عمومی به قوه قضاییه معرفی نمایند.
همچنین صدا و سیما و رسانههای رسمی کشور بدانند که از جایگاه اصلی خود فاصله گرفته اند و با بایکوت خبری مستضعفان زمینه را برای موج سواری بیگانگان فراهم میآورند؛ ما دانشجویان از رسانه ملی خواستاریم که به جایگاه و رسالت اصلی خود برگردد و بیش از این با ادامه دادن رویکردهای امنیتی طعمه های ناب برای رسانههای بیگانه فراهم نیاورد.
در آخر با صدایی رسا اعلام می داریم؛ دانشجویان انقلابی همچون گذشته پیگیری حقوق مستضعفین را در صدر اولویت های خود دانسته و در این مسیر هیچ گونه محافظه کاری، مصلحت سنجی های ضد مصلحت و کوتاهی از رسالت اصلی جنبش دانشجویی یعنی صدای مردم و مستضعفان بودن را روا ندانسته و با هیچ گروه و جریانی عهد اخوت نبسته است و اگر قرار باشد غریوی را فریاد کند؛ آن صدایی نخواهد بود جز صدای آرمان های متعالی انقلاب اسلامی.
قرائت زیارت عاشورا جهت گشایش مشکلات هفتتپه و کارگران
دانشجویان در این تجمع با توسل به حضرت صاحبالزمان(عج) و همچنین قرائت زیارت عاشورا برای گشایش مشکلات هفتتپه و کارگران دعا کردند.