آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۴۰۵۹
به صورت مجازی؛

نشست معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها فردا، ۱۸ شهریورماه برگزار می‌شود

نشست سراسری معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور فردا، ۱۸ شهریور به صورت مجازی برگزار می‌شود.

نشست معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها فردا برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست سراسری معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور فردا سه شنبه ۱۸ شهریور به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این نشست جمع بندی نشست‌های منطقه‌ای معاونت‌های فرهنگی که در تابستان برگزار شد، صورت گرفته و مرور خواهد شد. همچنین در خصوص برنامه‌های فرهنگی که دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید خواهند داشت بحث و بررسی می‌شود.

با توجه به شرایط موجود و عدم حضور وسیع دانشجویان در محیط‌های دانشگاهی برنامه‌های معاونت فرهنگی در سال تحصیلی جدید در فضای مجازی تعریف خواهد شد.

برهمین اساس معاونت فرهنگی وزارت علوم از دانشگاه‌ها خواسته است با مشارکت تشکل‌های دانشجویی تولیداتی داشته و برنامه‌های کرسی‌های نظریه پردازی، برنامه‌های قرآنی و مهارت افزایی و توانمند سازی دانشجویان و برنامه‌های دیگر فرهنگی را در فضای مجازی پیگیری کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار