آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۴۹۵۲

ترامپ: نظامیان آمریکا در عراق به ۲۰۰۰ نفر کاهش می‌یابند

رئیس جمهور آمریکا با ادعای دستیابی به پیشرفت‌های بسیار در خاورمیانه، از کاهش قریب‌الوقوع شمار نظامیان آمریکا در عراق و افغانستان خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران با این ادعا که در خاورمیانه «پیشرفت‌های بسیاری حاصل شده است»، گفت که به زودی شمار نظامیان آمریکا در خاک عراق به ۲۰۰۰ نفر و در افغانستان به ۴،۰۰۰ نفر کاهش خواهد یافت.

ترامپ همچنین مدعی شد که برای حراست از نفت سوریه (!) تنها شمار معدودی نیروی نظامی آمریکا در این کشور باقی می‌ماند.

ترامپ همچنین تأکید کرد که این کاهش نیرو «خیلی زود» اتفاق خواهد افتاد. در حالی که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) خروج نیرو‌های نظامی را از اواسط هفته جاری تأیید کرد. شایان ذکر است که این نخستین بار است رئیس جمهور آمریکا تعداد دقیق نیرو‌ها را ذکر می‌کند.

البته این ارقام اعلامی لزوماً با ارقام ارائه شده از سوی ژنرال «کنث مک کنزی» فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا همخوانی ندارد. ژنرال مک کنزی می‌گوید که شمار نظامیان تا پایان ماه سپتامبر به ۳۰۰۰ نفر کاهش خواهد یافت.

با آنکه ترامپ بطور مستقیم حضور آمریکا در خاک عراق را به رویارویی کنونی با ایران مرتبط ندانست، اما ابراز اطمینان کرد که پس از انتخاب مجدد وی در ماه نوامبر، مقامات تهران پای میز مذاکره خواهند آمد!

گفتنی است که اعزام نیرو‌های نظامی آمریکا به خاک سوریه برخلاف قوانین بین المللی و بدون دعوت از سوی حکومت دمشق و با هدف ادعایی کمک به شبه نظامیان کُرد برای مبارزه با تروریست‌های داعش صورت گرفته است.

در سال میلادی گذشته، ترامپ دستور خروج اکثریت این نیرو‌ها را صادر کرد و تنها بخش کوچکی از نظامیان آمریکا به منظور جلوگیری از دسترسی دولت قانونی سوریه به ذخایر نفتی واقع در مناطق تحت کنترل کُرد‌ها در خاک سوریه باقی ماندند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین با اعلام سفر «مایک پمپئو» وزیر خارجه این کشور به قطر برای شرکت در کنفرانس صلح بین الافغانی (دولت افغانستان و گروه طالبان) که قرار است از روز شنبه آغاز شود، شمار نیرو‌های نظامی در خاک افغانستان را ذکر کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار