کد خبر:۸۷۵۸۰۵
النشره فاش کرد

مرد پشت پرده چینش دولت مصطفی ادیب کیست؟

یک رسانه لبنانی در گزارشی به پشت پرده تشکیل کابینه از سوی نخست وزیر مامور تشکیل کابینه لبنان پرداخته و از فردی پرده برداشته است که اسامی را برای وی می‌چیند و غربال می‌کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، النشره در گزارشی اعلام کرد: آنکه دولت را می‌چیند و اسامی را برای مصطفی ادیب غربال می‌کند، «عزمی میقاتی» است و هماهنگ کننده ادیب با سعد حریری نخست وزیر اسبق لبنان است. همچنین گفته می‌شود که سعد حریری تلاش می‌کند «جو صدی» یک کارشناس مسائل مالی ارتودوکس مذهب را به سمت معاونت نخست وزیر انتخاب کند. وی یکی از وابستگان روبیر غانم نماینده فقید پارلمان لبنان و متمایل به جریان المستقبل است و از اسامی دیگر، جو عیسی الخوری است که یکی از مشاوران نجیب میقاتی نخست وزیر اسبق لبنان بوده است.

النشره در ادامه به نقل از یکی از ناظران امور آورده است: اگر اوضاع به همین منوال پیش برود دولت باید دولتی متشکل از دو جریان عمده تسنن شامل المستقبل و العزم خواهد بود، که سعی دارند چماق فرانسوی را بر سر مخالفان خود فرود آورند و جریان شیعی و مسیحیان مارونی را کنار بزنند و شخصیت‌های مسیحیی نزدیک به خود را با بهره برداری از فشار امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه روی کار آورند.

این رسانه لبنانی در گزارش خود بیان می‌کند: اگر دو گروه شیعی رویکردی مشابه جریان ملی آزاد لبنان در پیش بگیرند، آن‌ها با هر اتفاقی می‌توانند دولت را در اختیار بگیرند و قواعد بازی را تغییر دهند.

النشره آورده است: تعیین عیسی الخوری سئوالاتی را در محافل مارونی ایجاد کرده است وبرخی از آن‌ها می‌پرسند که آیا لحن تند بشارة پطرس الراعی ضد شیعیان می‌تواند به نفع آرامش باشد؟! آیا دعوت وی از نخست وزیر برای تشکیل کابینه کوچک مرکب از افراد مستقل بدون توجه به احدی، به مفهوم پذیرش به حاشیه رانده شدن اختیارات رئیس جمهوری است؟

این درحالی است که مصطفی ادیب نخست وزیر مامور تشکیل کابینه لبنان در اظهار نظری از کاخ بعبدا اعلام کرد که با میشل عون رئیس جمهور لبنان برای رایزنی‌های بیشتر دیدار کرده است.

وی افزود: ان شاء الله خیر است.

قبلا هم النشره احتمال داده بود که مصطفی ادیب دولت خود را به میشل عون معرفی نکند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار