صنعت چاپ به اقدام جهادي دولت دهم نياز دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۶۷۸
رئيس اتحاديه صادركنندگان صنعت چاپ:

صنعت چاپ به اقدام جهادي دولت دهم نياز دارد

رئيس اتحاديه صادركنندگان صنعت چاپ گفت: صنعت چاپ براي پيشرفت و رسيدن به اهداف چشم‌انداز بيست‌ساله و برنامه‌ريزي 5 ساله توسعه كشور نياز به توجه و برنامه‌ريزي و اقدام جهادي دولتمردان دهم دارد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، رضا رضائي، مشاور عالي فراكسيون صادرات غيرنفتي و رئيس اتحاديه صادركنندگان صنعت چاپ با بيان اينكه صنعت چاپ، صنعت پررونق و تاثيرگذاري در اقتصاد كشور است گفت: مسئولان و دست‌اندركاران مرتبط با صنعت چاپ بايد به طور عملياتي وارد عمل شوند و با سرمايه‌گذاري مناسب در اين حوزه علاوه بر حفظ منافع ملي، زمينه رشد و شكوفائي اقتصاد كشور را نيز فراهم كنند.

وي نبود بسته‌بندي مناسب محصولات كشاورزي را مهمترين چالش پيشروي صنعت چاپ كشور عنوان كرد و افزود: 30 درصد محصولات كشاورزي به دليل نبود بسته‌بندي مناسب از بين مي‌رود. بنابراين هر كالاي ايراني با بسته‌بندي مناسب جهت صادرات مي‌تواند بازاريابي خوبي داشته باشد كه علاوه بر هويت دادن به كالاهاي ايراني باعث ايجاد انگيزه در تلاش‌گران عرصه چاپ مي‌شود.

رئيس اتحاديه صادركنندگان صنعت چاپ تصريح كرد: بسته‌بندي؛ كيفيت و سلامت محصولات مختلف را تا مدت زمان بالا حفظ مي‌كند، امروزه در جهان حتي حبه قند نيز بسته‌بندي مي‌شود و اگر هر چه زودتر در اين خصوص سرمايه‌گذاري صورت نگيرد نه تنها در بسته‌بندي بلكه در تمام حوزه‌هاي صنعت چاپ، ضرر و زيان‌هاي كلاني خواهيم داشت.

رضايي برگزاري جشنواره صنعت چاپ را توجه به اين عرصه و گامي موثر در جهت پيشرفت اين صنعت دانست و گفت: جشنواره صنعت چاپ بايد محفلي براي حل مشكلات صنعت چاپ باشد و بايد از مسئولان رده اول مانند وزارتخانه‌ها و مراكز تصميم‌گيري در اين عرصه براي آشنايي و هم‌انديشي با چاپ دعوت شود.

رئيس اتحاديه صادركنندگان صنعت چاپ افزود: جشنواره صنعت چاپ كار صنعتي و هنري و مكان مناسبي براي كشف استعدادهاي برتر چاپي است و برگزيدگان و منتخبين بخش هنري جشنواره به عنوان سرآمدان و موثرترين افراد در اين حوزه شناخته مي‌شوند و قطعا برگزيده شدن آنان گامي مثبت و سند معتبر براي موفقيت‌هاي بعدي آنان است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار