مسئول دفتر خواهران انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کسانی از لایحه امنیت زنان دم می زنند، جلسات خود را با متجاوزانی نظیر کامل احمدی برگزار می کردند.
فرناز اینانلو، مسئول دفتر خواهران انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: پس از هر انتخابات، متاسفانه شاهد مصاحبهها، یادداشتها و توئیتهای مسئولین قبلی علیه سُکان داران فعلی هستیم. روند نامناسبی که بیش از انتقال تجربه و دلسوزی، بوی تخریب و کنایه میدهد.
وی افزود: در روزهای گذشته، یکی از نمایندگان تهران در مجلس دهم، صحبت از مشروعیت مجلس فعلی و قیاس آن با مجالس پیشین میکنند؛ درحالی که کسی نیست از آنان بپرسد دقیقا چه کسی مسئول بی اعتمادی مردم به خانه ملت و از بین رفتن اُمیدی است که روزی این افراد با وعدهی آن پا به مجلس گذاشتند؟
اینانلو بیان کرد:، اما اولین سوالی که پس از این انتقادات میتوان پرسید، این است که چطور چهار سال بی عملکردی خود را میخواهند با آغاز بکار چندماهه فعلی مقایسه کنند؟ البته که در خصوص چهار سال قبلی نیز لازم است که بگوییم، خانم یا آقای فارغ المسئولیت شده "حافظه تاریخی ما کوتاه هست، اما نه آنقدرها".
وی اضافه کرد: اینکه از میان صدها دغدغه، مشکل و بحران چهار نمونه پر سروصدا و رسانه پسند را انتخاب و با آن سند فعالیت درست کرده اید، نمیگویم ایراد دارد؛ اما دیگر جای افتخار هم ندارد. سوال این است که آنجا که صحبت از بودجه ناباروری شد و پولهای هنگفتی با رایزنی همان آقای تاجگردونِ رد صلاحیت شده در خود مجلس بایکوت شد، شما کجا بودید؟!
مسئول دفتر خواهران انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیرگفت: شما وقتی وضعیت جمعیت کشورمان به بحران رسید، درگیر چه مسئلهای بودید؟ برجام خوانده و نخوانده، در ۲۰ دقیقه تصویب شد، به چه فکر میکردید که حالا مجبوریم از خسارات محض و عملی بودن یا نبودن مکانیزم ماشه حرف بزنیم.
اینانلو بیان کرد: صحبت از لایحه تامین امنیت زنان میکنید؟ آیا همکاران دغدغهمند حوزه زنان شما نبودند که جلسات متعدد با متجاوزانی نظیر کامیل احمدی برگزار کردند؟ که حالا پس از سالها ماهیت آن تصمیمات قابل تشخیصتر است.
وی افزود: شاید جالب باشد مسئولین قبلی و شاکیهای فعلی، پاسخ دهند که چرا در دوره مسئولیت خود، برای ارائه فعالیت و گفتن از زحماتشان، دعوت کمتر تشکل دانشجویی را میپذیرفتند؟ شخصا بارها با شماره همراه و دفتر همان نماینده تماس گرفتم، تا او را برای حضور در یک میزگرد دعوت کنم، اما دریغ از حتی یک پاسخ منفی؛ البته هنوز هم برای خدمت به مردم دیر نیست؛ مردم نیاز به شنیدن دعواهای سیاسیِ جناحین و جملات کنایه آمیز ندارند. آیا دوقطبی سازی اصولگرا-اصلاح طلب کافی نیست؟
مسئول دفتر خواهران انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ژست منتقد و مبارز گرفتن، زمانی به کار میآمد که در مقام مسئول بخواهید علیه ظلم و عمل اشتباه قد علم کنید. قطعاً مردم متوجه نیت ما از کارهایمان میشوند. این تاریخ پر فراز و نشیب نیز نشان داده که هرچه زمان بگذرد تشخیص خوب از بد هم راحتتر میشود؛ بیایید نام و عمل نیک از خودمان برای آینده به یادگار بگذاریم. اگر بخواهیم هنوز هم برای خدمت مردم دیر نیست.