آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۹۱۵۷

خیز عربستان برای ساخت موشک

منابع سعودی اعلام کردند که عربستان با یک شرکت آمریکایی در زمینه فناوری موشکی و صنایع هوافضا تفاهم‌نامه اولیه امضا کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه سعودی عکاظ گزارش داد که عربستان اولین گام را برای ساخت موشک برداشته است.

بر اساس این گزارش؛ یک شرکت سعودی با یک شرکت آمریکایی در زمینه فناوری موشکی و صنایع هوافضا تفاهم نامه اولیه امضا کرده است. شرکتی که سعودی‌ها با آن تفاهم نامه اولیه به امضا رساند اند یکی از بزرگترین شرکت‌های آمریکایی در سطح جهان در زمینه فناوری ساخت قطعات موشک و صنایع هوافضا و نیز انرژی آبی و جایگزین، صنایع نفتی، سازنده قطعات تانک و ادوات زرهی و خودرو‌های اسپورت، محسوب می‌شود.

این تفاهم نامه را عبدالرحمن التمبکتی مدیر کل یک مجموعه تجاری با وینرنر نماینده شرکت آمریکایی «Advanced CNG Technologies, Inc»، امضا کرده است.

التمبکتی این تفاهم نامه را راهبردی توصیف کرد و گفت: پیش بینی می‌شود این پروژه در نیمه دوم سال آینده میلادی یعنی ۲۰۲۱ در شهر ریاض راه اندازی شود. امکان جابجایی محل افتتاح کارخانه به شهر جده وجود دارد. هدف از امضای این تفاهم نامه، انتقال تخصص، فناوری، تجربیات آن شرکت به عربستان، بومی سازی آن‌ها و آموزش جوانان سعودی در این زمینه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار