کد خبر:۸۷۹۱۷۳

بلومبرگ: جنگ نفتی روسیه و عربستان در راه است

یک رسانه غربی از احتمال وقوع جنگ میان روسیه و عربستان به دلیل اختلافات درباره قیمت نفت در سایه بهبود کاهش تقاضا خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری بلومبرگ پیش‌بینی کرد که جنگ نفتی خطرناکی میان روسیه و عربستان به دلیل اختلافات درباره قیمت نفت در راه است.

«جولیان لی» یکی از کارشناسان خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرد که عربستان و روسیه دو عضو اوپک پلاس در شرایط مشابهی در ماه مارس دچار اختلافاتی شدند که این امر منجر به کاهش شدید قیمت نفت شد.

وی افزود که بازگشت محدودیت‌های جابجایی میان کشور‌ها و حوادث عمومی در سراسر اروپا و همچنین کاهش تدریجی برنامه‌های حمایت از اوپک پلاس از جانب تعدادی از کشور‌ها منجر به کاهش تقاضای نفت شد و در ماه مه گذشته گروه اوپک پلاس تولید نفت را به ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه کاهش داد.

جولیان لی خاطر نشان کرد که آژانس بین‌المللی انرژی طی دوماه گذشته ارزیابی‌های خود را به ۴۰۰ هزار بشکه در روز و اوپک نیز ۵۰۰ هزار بشکه کاهش داده است.

لی در ادامه خاطرنشان کرد که بر اساس گزارش تحلیلگران شرکت مالی چند ملیتی «استاندارد چارترد»، عامل اصلی محدود کننده رشد تقاضای نفت، کاهش تجارت، ضعف اقتصاد تعدادی از کشور‌ها و همچنین تاثیر دومینویی ناشی از تعطیلی موسسه‌ها و مشاغل است.

بیشتر بخوانید

تشکیل پرونده برای تعدادی از پرسنل کنسولگری عربستان درباره جنایت خاشقجی

برگزاری مجازی نشست گروه ۲۰ به میزبانی عربستان سعودی

کارشناس خبرگزاری بلومبرگ تصریح کرد که از یک سو کشور‌های گروه اوپک پلاس می‌توانند از وضعیت موجود در آمریکا استفاده کنند؛ چراکه پیش بینی می‌شود آمریکا شاهد کاهش شدید تولید نفت در هفته‌ها و ماه‌های آینده باشد و از سوی دیگر کشور‌های گروه اوپک پلاس از مشکلات و اختلافات داخلی رنج می‌برند.

جولیان لی اظهار داشت که به دنبال این بی‌ثباتی، اختلاف دیدگاه‌ها در داخل اوپک پلاس به طور طبیعی آشکار می‌شود. از یک سو عربستان در وهله اول می‌خواهد مانع کاهش قیمت نفت شود و از سوی دیگر روسیه ترجیح می‌دهد از بازگشت شرایط معامله‌ای که احتمال افزایش تولید کل به میزان یک میلیون بشکه را از ژانویه آینده تحمیل می‌کند، جلوگیری کند.

«شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان» وزیر نفت عربستان و عضو هیئت نمایندگی عربستان دراوپک پیش بینی می‌کند توافق جدیدی شکل گیرد که بر اساس این توافق تولید نفت برای اوپک پلاس تا پایان سال ۲۰۲۱ یا تا آغاز سال ۲۰۲۲ تمدید شود.

استراتژی اصلی نفت عربستان در داخل کشور با ادامه کاهش درآمد صادرات با انتقاد مواجه می‌شود؛ چرا که داده‌های رسمی ارائه شده توسط ریاض و موسسه ابتکار داده‌های نفتی «جودی» نشان می‌دهد که کل صادرات نفت عربستان از جمله نفت خام و فرآورده‌های نفتی به ۷.۴۸ میلیون بشکه کاهش یافته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار