معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:
امكانات مالي نامناسب دانش آموزان دبيرستاني را از تحصيل بازميدارد
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: نداشتن امکانات مالي مناسب از جمله دلايلي است که دانش آموزان دبيرستاني را از ادامه تحصيل بازميدارد.
ابراهيم سحرخيز در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: برخي دانش آموزان به دليل مشکلات مالي و نداشتن شرايط مناسب در خانواده، نمي توانند به تحصيل خود ادامه دهند.
وي با اشاره به راه اندازي سيستم آموزش از راه دور براي بازماندگان از تحصيل اظهار داشت: اگر فردي در روستا امکانات لازم براي ادامه تحصيل را نداشته باشد، مي تواند به صورت رايگان در سيستم آموزش از راه دور ثبت نام کند و يا براي ادامه تحصيل به نزديکترين روستايي که جمعيت بيشتري دارد، برود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: جذب شدن فرد به بازار کار آزاد، ازدواج زودهنگام افراد و نداشتن امکانات مالي مناسب از جمله دلايلي است که دانش آموزان دبيرستاني را از ادامه تحصيل باز مي دارد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰