دبیر سیاسی اسبق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: در صورت تصویب کنوانسیونهای پالرمو و CFT همان چرخه معیوبی که در برجام اتفاق افتاد، دوباره تکرار میشود.
توانا راد، دبیر سیاسی اسبق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: متاسفانه اخیرا شاهد فعال شدن جریانی در رسانههای عمدتا متمایل به جناح غرب گرا هستیم که با پیش کشیدن بحث FATF میخواهند بحث بی عرضگی ها، گرانیها و ناتوانیهای دولت را در عرصه مدیریت کشور، مدیریت قیمت ارز و مدیریت قیمت کالاهای اساسی به مانند اتفاقاتی که از سال ۹۰ تا ۹۲ افتاد و مشکل اقتصادی را به یک مسئله سیاست خارجی تحت عنوان حل شدن مسئله هستهای ایران گره زدند این بار نیز دوباره میخواهند مشکلات اقتصادی را به گردن یک مسئله سیاسی بیندازید.
وی افزود: طبق برجام بنا بود که تحریمهای هستهای ایران حذف شوند تا ما بتوانیم آزادی عمل بیشتری در عرصه اقتصاد و در سطح بین الملل داشته باشیم؛ اما در عمل باوجود ادعای آقایان در خصوص محکم کاری در برجام اتفاقی که افتاد این بود که آمریکا به راحتی زیر میز برجام زد و امروز تمام تحریمها برگشته است.
دبیر سیاسی اسبق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با طرح این سوال که آیا امروز بازگشت تحریمها توسط آمریکا اثر بیشتری روی بالا رفتن قیمتها داشته اند و یا عدم تصویب دو توصیه FATF به ایران شامل پالرمو و CFT، تصریح کرد: متاسفانه جریانی در کشور وجود دارد که چشم خود را روی حقایق بسته و با نگاه غرض ورزانه و با نگاه انتخاباتی به مسائل ملی برخورد میکند با این وجود این جریان در سایه سکوت خواص و افراد مطلعی که باید مردم را نسبت به حقاق آگاه کنند مدام این حرف را به زبان میآورند که عدم تصویب دو کنوانسیون پالرمو و CFT موجب این همه گرفتاری برای کشور شده اند.
توانا راد با تاکید بر اینکه در صورت تصویب کنوانسیونهای پالرمو و CFT همان چرخه معیوبی که در برجام اتفاق افتاد دوباره تکرار میشود و با یک قدم عقب نشینی ما در عرصه اقتصاد غربیها موارد دیگری را مطرح میکنند، افزود: دولت و غرب گرایان در مسائل اقتصادی به شدت ناتوان هستند به همین دلیل هر زمان که دچار مشکل میشوند مسائل داخلی را به سیاست خارجی گره میزنند. به هر روی این چرخه باطل باید در یک نقطه متوقف شود و این فعالین دانشجویی و سیاسی هستند که میتوانند این چرخه را قطع کنند.
وی تصریح کرد: بنده به آقای ظریف وزیر امور خارجه و جریانی که در مسائل مربوط به FATF دنبال او راه افتاده اند پیشنهاد میکنم که امنیت ملی، منافع فعلی را به منافع جناحی و موقت خود ترجیح بدهند و بیش از این به امنیت، اقتصاد و معیشت مردم ضربه نزنند و اگر اشتباهی هم از آنها سر زده آن را بپذیرند.