اعزام 1000 مبلغ در ماه مبارك رمضان به مناطق مختلف استان همدان
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، علي محمد صيادي، مسئول روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي استان همدان با اعلام اين مطلب گفت: اين مبلغان از حوزه هاي علميه قم و حوزه هاي علميه شهرهاي مختلف اين استان به مناطق مختلف شهري و روستايي جهت پوشش تبليغي اعزام مي شوند.
وي اظهار داشت: اين مبلغان در طول ماه مبارك رمضان برنامه هاي مختلفي از جمله اقامه نماز جماعت، سخنراني، پاسخ به شبهات و پرسش هاي شرعي، برگزاري كلاس هاي قرآن، احكام، معارف اسلامي و ساير برنامه هاي فرهنگي و تبليغي را با همكاري و همياري هيئت هاي امناي مساجد اجرا مي كنند.
صيادي همچنين از افتتاح خانه «عالم» به مناسبت هفته دولت در شهرستان نهاوند خبر داد و خاطرنشان كرد: اين مركز با زير بناي 180 مترمربع در دو طبقه در روستاي گنبد كبود و با هزينه 450 ميليون ريال از محل اعتبارات اين استان ساخته شده است./انتهاي پيام/