رئیس دانشگاه کردستان گفت: رشته زبان و ادبیات کردی در مقطع کارشناسیارشد هنوز در این دانشگاه راهاندازی نشده و این مهم نیازمند داشتن دانشیار در این رشته است.
رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۱ هزار دانشجو از جمله حدود ۵۰۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل میکنند، گفت: دانشگاههای همجوار ما از نظر زیر ساختها و رشتههای آموزشی در مقطع دکتری، رشد قابل قبولی داشتند، اما دانشگاه کردستان در این زمینه در مقایسه با آنها از برنامه فاصله دارد در حالیکه در هیچکدام از شرایط ایجاد مقطع مذکور، نسبت به دانشگاههای همجوار کم ندارد.
صادقی افزود: ۴۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه کردستان فعالیت دارند و جایگاه علمی این دانشگاه در رنکینگهای جهانی ارتقای مطلوبی داشته و افزایش رشتههای مقطع دکتری از نظر افزایش اعتبار علمی و جذب دانشجویان خارجی و متعاقب آن ارز آوری برای کشور بسیار موثر است و همین مسئله موجب شده بر افزایش تعداد رشتههای مقطع دکتری دانشگاه کردستان تاکید داشته باشیم.
رئیس دانشگاه کردستان اظهار کرد: البته رشته زبان و ادبیات کردی در مقطع کارشناسی ارشد نیز در این دانشگاه راه اندازی نشده و این مهم نیازمند داشتن دانشیار در این رشته است، اما با توجه به نوپا بودن این رشته، فعلا این امر برای دانشگاه کردستان ممکن نیست. این در حالی است که چند دانشگاه در ترکیه، روسیه و اروپا رشته زبان کردی را در این مقطع تدریس میکنند و مطلوب نیست که دانشگاه کردستان در ایران نتواند این رشته را در مقطع کارشناسی ارشد برای فارغ التحصیلان کارشناسی راه اندازی کند.