کد خبر:۸۸۳۸۶۳

طرح‌های پلیس امنیت اخلاقی؛ از تذکر گشت‌های آشکار تا ارسال پیامک بدحجابی

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ اهم اقدامات این پلیس درمواجهه با کشف حجاب، بدحجابی و همچنین ترویج بی بند و باری در فضای مجازی را تشریح کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار علی ذوالقدری در همایش «پلیس؛ آمران به معروف و ناهیان از منکر» در ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اعلام اینکه ماموران پلیس امنیت در چهار محور در حوزه امنیت اخلاقی اقدامات خود را انجام می‌دهند، اظهار داشت: در وهله اول در بحث پیشگیری با تعامل با سایردستگاه‌ها به منظور پیشگیری در محیط‌های اجتماعی برنامه‌ریزی و اقدامات صورت می‌گیرد.

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ تصریح کرد: در بحث دوم (حوزه ایجابی) در سه محور برنامه‌ریزی داریم، به طور مثال با استفاده از گشت‌های آشکار (ون‌هایی که همکاران خانم و آقا در آن حضور دارند) که در ۱۱ نقطه تهران بلوک‌بندی شده‌اند، ابتدا به افرادی که حجاب اسلامی را رعایت نمی‌کنند، تذکر داده شده و برخی از این افراد به خودرو هدایت شده و ضمن مشاوره، در این رابطه توجیه می‌شوند که این گشت‌های آشکار بسیار تاثیرگذار است.

سردار ذوالقدر اعلام کرد: در بحث دوم (طرح ناظر یک) علاوه بر مشارکت همکاران پلیس، سایر رده‌ها نیز در این رابطه مشارکت انجام می‌دهند، در این طرح برای رانندگانی که در داخل خودروی آن‌ها کشف حجاب صورت می‌گیرد، ابتدا به صورت پیامکی تذکر داده می‌شود و این پیامک حاوی این مطلب است که در خودروی مذکور کشف حجاب انجام شده است.

وی افزود: در این طرح با شناسایی مالک خودرو ابتدا به وی تذکر داده می‌شود، اغلب همکاران ما چه در حوزه ثبت تخلفات چه در حوزه اقدام در این رابطه اقدامات مؤثری دارند؛ همچنین بنابر بازخورد صورت گرفته از جامعه، این اقدمات بسیار بازدارنده و موثر بوده و در حال ارتقاء این سیستم هستیم.

سردار ذوالقدری به طرح ناظر ۲ پرداخت و گفت: در طرح ناظر دو در مراکز تجاری و صنوف با افرادی که حجاب را داخل صنوف رعایت نمی‌کنند یا صاحبان صنوف که حجاب در صنف آن‌ها رعایت نمی‌شود پیامک تذکر برای بار نخست ارسال می‌شود و آن‌ها هم مورد توجیه و آموزش قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در دو محور دیگر نیز اقدام می‌کنیم که محور بعدی درباره فضای مجازی است؛ افرادی که ناخواسته در این فضا ترویج بی‌بند و باری انجام دهند ابتدا احضار و توجیه می‌شوند و در اکثر موارد (بیش از ۹۰ درصد) به اشتباهات خود پی می‌برند و در برآورد ما مشخص شده این افراد پس از تذکر، دیگر اقدامی در این رابطه انجام نمی‌دهند.

رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ بیان کرد: در وهله آخر برای افرادی که مجرم هستند و در جرائم سازمان‌یافته اقدام می‌کنند، با هماهنگی دستگاه قضایی و قوانین و مقررات موجود اقدامات موثر خودمان را انجام می‌دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار