آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۳۹۳۰
وزیر دفاع:

پاسخ ایران به تهدیدات تل‌آویو از مبدأ خلیج فارس/ هرگز درباره موشک با آمریکا گفتگو نمی‌کنیم

امیر حاتمی با تأکید بر لزوم مقابله با شکل‌گیری مسابقه تسلیحاتی در منطقه، از آمادگی تهران برای امضای تفاهم‌نامه‌های امنیتی و نظامی با کشور‌های حوزه خلیج فارس سخن گفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه‌ای در خصوص پایان تحریم تسلیحاتی، جنگ قره‌باغ کوهستانی و سازش برخی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی به گفتگو نشست.

امیر حاتمی به شبکه الجزیره گفت که ایران آماده امضای معاهدات نظامی و امنیتی با کشور‌های حوزه خلیج فارس در راستای حفظ ثبات و امنیت منطقه است. وی سازش کشور‌های امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی را یک تهدید مستقیم برای امنیت منطقه و خلیج فارس دانست و افزود: هر تهدیدی از جانب اسرائیل که از مبدأ خلیج فارس باشد، فورا با پاسخ روشن و مستقیم مواجه خواهد شد.

وی در خصوص جنگ قره‌باغ کوهستانی نیز گفت که ایران هیچ زمانی مرز و خاک خود را برای انتقال سلاح‌های روسی به ارمنستان به کار نگرفته و این مسائل صرفا اتهام است.

امیر حاتمی افزود: هشدار‌های رسمی و روشنی به جمهوری آذربایجان و ارمنستان در خصوص امنیت مناطق مرزی خود داده‌ایم و از ترکیه بعنوان یک کشور منطقه‌ای مهم و دوست، انتظار داریم که در حل دیپلماتیک بحران قره‌باغ کمک کند.

وزیر دفاع ایران، سپس به پایان محدودیت‌های تسلیحاتی اشاره کرد و گفت که تفاهمات نظامی با چین و روسیه برای مرحله پایان محدودیت‌های تسلیحاتی وجود دارد و پایان این محدودیت‌ها فرصتی برای واردات نیاز‌های نظامی و صادرات سلاح به کشور‌های دیگر است.

امیر حاتمی، در ادامه در خصوص بروز مسابقه تسلیحاتی در منطقه هشدار داد و گفت که چنین رخدادی می‌تواند منطقه را به بشکه باروت تبدیل کند.

وی همچنین گفت که جمهوری اسلامی ایران هیچ زمانی در خصوص موشک‌های خود با آمریکا گفتگو نخواهد کرد و هیچ کسی حق چنین درخواستی را ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار