کد خبر:۸۸۴۵۲۳

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی اقتصادی خود از آسیا را بدتر کرد

صندوق بین‌المللی پول عصر چهارشنبه اعلام کرد پیش‌بینی خود از اقتصاد آسیا را اصلاح کرده و کاهش داده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صندوق بین‌المللی پول عصر چهارشنبه اعلام کرد پیش‌بینی خود از اقتصاد آسیا را اصلاح کرده و کاهش داده است.

به این ترتیب طبق این پیش‌بینی جدید اقتصاد آسیا ۲.۲ درصد در سال ۲۰۲۰ آب می‌رود که این بدترین وضعیت اقتصاد این منطقه در طول تاریخ خواهد بود.

پاندمی کرونا و محدودیت‌های وضع شده توسط دولت‌ها برای مقابله با آن و کند شدن ریکاوری اقتصادی جهان با تقویت مجدد شیوع بیماری باعث شده است تا این صندوق وضعیت بدتری را برای اقتصاد آسیا انتظار داشته باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار