سیاستهای غلط مسئولان در حوزه آموزش و پرورش است که مانع پیشرفت مطلوب دانشجویان و دانشگاه فرهنگیان شده است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهدی؛ * بنابر تاکید موکد رهبر فرزانه انقلاب بر جایگاه مهم، خطیر و به سزای معلم و سیستم آموزش و پرورش در راستای تکوین جامعهای مترقی، متعالی و البته دینی دانشگاه فرهنگیان که سالیان سال مورد بی توجهی و بی مهری مسئولین قرار گرفته نیازمند تغییر و تحولاتی است که فراخور منزلت و جایگاه معلمی باشد؛ زیرا چه در دین مبین اسلام مکررا تاکید بر تربیت را در آیات و روایات و در سیرهی پیامبران و معصومین علیهم السلام و چه تاثیر آن بر روند پیشرفت جوامع توسعه یافته و مترقی را نظاره گر بوده ایم؛ و مگر جز این است که مشخصه جامعهای سالم و راقیه برخورداری از سیستم آموزشی فعال، پویا، خلاق، مبتکر و متفکر است؟ مگر نه اینکه تربیت نیروی انسانی سالم و کنشگر در نظام آموزش و پرورش و در سایهی لطف و اندیشهی معلمان هر مرز و بوم شکل میگیرد؟ غفلت از معلم و بی توجهی به دانشگاه فرهنگیان سرانجام ناخوشایندی را در پی دارد که امروزه نیز نظاره گر تاثیرات ناگوار آن بر توسعه کشور هستیم.
آیا جز این است عموم اقشار جامعه که همگی در هدایت و زدودن جهل و عقب افتادگی و محرومیت جامعه نقش بسزایی دارند پرورش یافته فکر و تلاش بی مانند این قشر مظلومند؟ آقایان جامعه را در صورت تلاش معلمان در حد امکاناتی که در اختیارشان قرار داده اند تصور کرده اند؟ اصلا در این صورت جامعهای هم خواهد بود؟ و بازهم فرمایشات رهبری که فرمودند خارج از این دو دانشگاه (فرهنگیان و شهید رجایی) حتی یک ورودی به سیستم آموزش و پرورش نداشته باشیم در بازی سیاست آقایانی که جز بدنبال حذف دانشگاه فرهنگیان نبوده اند زمین می ماند؟
آیا مسئله زیر ساخت کمی و کیفی محدود دانشگاه فرهنگیان غیرقابل حل است که مجددا در کنکور سراسری امسال شاهد جذب حداقلی در دانشگاه فرهنگیان بودیم؟ و یا غیر از این است که این گره به دست مبارک آقایان بازشدنی است؟ آیا چیزی جز سیاستهای غلط در حوزه آموزش و پرورش است که مانع پیشرفت مطلوب ایران عزیزمان شده است؟
علی رغم فرمایشات مقام معظم رهبری در این خصوص امروزه شاهد کاهش احوال کیفی و کمی این دانشگاه بوده و دانشجومعلمان که درسالهای اخیر نخبگان کنکور سراسری بوده و در خط مقدم تلاش و علم وجهاد از هرآنچه بوده دریغی نکرده اند بعنوان محور اصلی تعلیم و تربیت هر کشور در سختترین شرایط ناگزیر به تحصیل و زندگی هستند که قطعا تبعات منفی آن بر وضع کیفی سیستم آموزشی غیر قابل انکار است؛ و این در حالی است که از لحاظ زیر ساخت، سایر دانشگاهها با دانشگاه فرهنگیان تفاوت چشمگیری دارند.
امید است به مطالبات بر زمین مانده رهبری که حرف دل هزاران دانشجو معلم و راهکار کلیدی حل مشکلات کشور است توجه شود و با ایجاد تحولی بزرگ در سیستم آموزشی کشور و عبور از خط قرمز این سیاست اشتباه مدیریت آموزشی شاهد ترقی همه جانبهی ایران اسلامی باشیم؛ ان شاءالله.
فاطمه مهدی، عضو شورای مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنر همدان انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
کاش یکمی فکر کنیم بعد صحبت کنیم.
#مقصودی