کد خبر:۸۸۶۰۰۱

انهدام باند ۲ نفره فروش دارو‌های تقلبی کرونا

رئیس پلیس فتا از دستگیری ۲ متهم که در فضای مجازی داروی تقلبی درکان کرونا را به عنوان داروی واقعی به کاربران فضای مجازی می‌فروختند، خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "داود معظمی گودرزی" گفت: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار داشت، چند روز قبل با توجه به ابتلای پدرم به ویروس کرونا و وخیم شدن وضعیت جسمانی اش، برایخرید دارو‌های موردنیاز درمان وی در فضای مجازی با فردی ناشناس آشنا شدم که این فرد اعلام کرده بود، داروی درمان کرونا را دارد و تعداد ۳ واکسن درمانی کرونا به قیمت هر کدام ۱۷۰ میلیون ریال در مجموع به مبلغ ۵۱۰ میلیون ریال به حساب وی واریز کردم. اما پس از مراجعه به بیمارستان و تحویل به پزشک متخصص، وی دارو‌ها را تقلبی اعلام و در اظهار داشت در صورت استفاده می‌توانست منجر به مرگ پدرم شود.
این مقام سایبری تصریح کرد: بررسی موضوع در اختیار تیمی از مهندسان پلیس فتا قرار گرفت و مشخص شد، متهم با ایجاد کانال و گروه تلگرامی با موضوع خرید و فروش دارو‌های کرونا مبالغ بسیار بالا دارو‌های تقلبی را بعنوان دارو‌های درمانی به متقاضیان این دارو‌ها فروخته است.
وی تصریح کرد: در گام بعدی از تحقیقات پلیسی هویت و مخفیگاه وی شناسایی و با هماهنگی‌های قضائی اکیپ عملیاتی پلیس فتا به مخفیگاه وی مراجعه و موفق شدند وی را دستگیر و در بررسی‌های بیشتر ار مخفیگاهش تعداد زیادی از دارو‌های تقلبی کرونا کشف کنند.
سرهنگ گودرزی اظهار داشت: متهم پس از انتقال به پلیس فتا در بازجوئی‌های اولیه اظهار داشت، مدتی است از زندان آزاد شده ام و باتوجه به شیوع بیماری کرونا با همکاری یکی از دوستانم که در داروخانه کار می‌کند با راه اندازی یک کانال و گروه تلگرامی و عضویت در چند گروه بزرگ دارویی در تلگرام تبلیغ و دارو‌های تقلبی را به عنوان داروی کرونا به مردم با مبالغ بالا می‌فروختم و دارو‌ها را دوستم تهیه می‌کرد و من از محتویات داخل دارو‌ها و آمپول‌ها بی اطلاع بودم.
رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه در مرحله بعدی از تحقیقات پلیسی، دومین متهم پرونده نیز دستگیر شد، گفت: کشف جزئیات پرونده و مبالغ کلاهبرداری شده در دست بررسی می‌باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار