سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به اینکه اسحاق جهانگیری و محسن هاشمی تا امروز پیشنهاد حزب برای نامزدی در انتخابات را نپذیرفتهاند، گفت: کارگزاران با برنامه جسورانه اقتصادی در پی یک دولت فنی و کاراست.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین مرعشی درباره تازهترین فعالیتهای حزب کارگزاران سازندگی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: حزب گامهایی را برای حضور موثر در انتخابات برداشته و راهکارها و سیاستهای مورد نظر حزب برای دولت آینده در برنامهای تدوین و آماده شده است.
وی ادامه داد: حزب کارگزاران سازندگی مهمترین ویژگی و اولویت این برنامه را اقتصاد، حل مشکلات اقتصادی جاری و نیز توسعه اقتصادی تعیین کرده و راهکارهای پیشنهادی در پی آن است که کشور را به رشد اقتصادی دو رقمی و تورم تک رقمی برساند و این برجستهترین بخش برنامه حزب برای دولت و رییس جمهوری آینده است.
سخنگوی حزب کارگزاران افزود: در گام بعدی فهرستی از شخصیتهای مورد توجه و حمایت حزب آماده کردیم و تاکنون با رایزنیهایی که با این شخصیتها صورت گرفته؛ «اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری و «محسن هاشمی» رییس شورای شهر تهران برای حضور و نامزدی در انتخابات اعلام آمادگی نکردند و تا امروز پیشنهاد حزب را نپذیرفته اند. درباره دیگر شخصیتهای مورد توجه هم حزب در حال بررسی است تا نامزدی را که توانایی بیشتری برای تحقق برنامه جسورانه اقتصادی کارگزاران دارد، انتخاب کند.
مرعشی درباره موضوع تایید صلاحیت نامزدها با اشاره به اینکه تصور نمیکنم در مدت باقی مانده تا انتخابات ریاست جمهوری تغییرات مهمی در سیاستهای کلی نظام به وجود بیاید؛ تصریح کرد: علیرغم اینکه ممکن است منتقد کارکرد نهادهایی مانند شورای نگهبان هم باشیم، اما ترجیح میدهیم با لحاظ کردن محدودیتهای موجود راهی برای برگزاری انتخاباتی پرشور و تشکیل دولتی فنی و دولت کار پیدا کنیم.
وی تاکید کرد: ما محدودیتها را درک میکنیم و تصور نمیکنیم که این محدودیتها تا زمان باقی مانده قابل رفع باشند با درک این محدودیتها تلاش خواهیم کرد که به کشور و مردم کمک کنیم.
مرعشی ادامه داد: گفتگوهایی بین احزاب و شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب در جریان است و این شورا هم در حال بررسی است و شخصیتهای مختلف در جلسات این شورا به صورت آنلاین شرکت کرده اند که منتظر جمع بندی شورای هماهنگی هستیم.
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه هنوز در جریان جزییات نشست مجمع روحانیون مبارز نیست، درباره آینده شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان هم گفت: جز شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب، نهاد هماهنگ کننده دیگری وجود ندارد و احزاب در حال گفتگو درباره نهادهای هماهنگ کننده هستند.
وی همچنین درباره دلایل هجمهها به دولت هم گفت: بخشی از هجمهها به دولت قابل پیش بینی بود و مجلس یازدهم نیروی با تجربه و کارکشته سیاسی کم دارد و در این مجلس رادیکال، طبیعی است که هر کس سخنان تندتری بگوید با استقبال بیشتری از سوی همراهان مواجه میشود.
مرعشی افزود: امیدواریم که رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری پایانی بر این تخریبها باشد و بتوانیم هماهنگتر حرکت کنیم.