به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتوگو، حجت الاسلام دکتر احمدحسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مصاحبه تلفنی با برنامه «گفتگوی علمی» اظهارکرد: سه گروه وزارتخانه، مربیان مدارس و خانوادهها در رابطه با رعایت پروتکلهای بهداشتی مسئولیت و وظیفه دارند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: به دنبال نگرانی خانوادهها از بازگشایی مدارس، ما در مجلس چندین جلسه با وزیر آموزش و پرورش، وزیر بهداشت و مدیران مربوطه برگزار کردیم و در مرحله بعد هم از مدارس و سرویسهای بهداشتی و سیستم تهویه بازدیدهای میدانی داشتیم.
وی با اشاره به نتایج نظارتهای میدانی مجلس بر وضعیت مدارس گفت: پروتکلهای بهداشتی در مدارس به شکل یکسان رعایت نمیشوند، در برخی مدارس امکانات خوبی فراهم شده و در برخی مدارس هم مشکلاتی وجود دارد.
فلاحی اضافه کرد: بسیاری از مدارس در قلب تهران یعنی حوالی میدان مولوی و شوش و حتی نزدیک مجلس فاقد فضای آموزشی مناسب دوران کرونا هستند و امکان رد و بدل شدن هوا در این فضاها وجود ندارد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به نقش نظارتی و آسیب شناسی مجلس در این حوزه گفت: ما این موضوعات را با مسئولان مربوطه در میان میگذاریم و از آنها مطالبه میکنیم و در عین حال راهکارهایی هم ارائه میدهیم.
وی با انتقاد از کمبود امکانات آموزشی برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی گفت: وقتی سرانه مدرسه به حساب واریز نشده چگونه از مدرسه توقع رعایت موارد بهداشتی داریم؟! از طرف دیگر شبکه شاد هم توان پاسخگویی به نیاز چندین میلیون دانش آموز را در یک ساعت ندارد و شکایات زیادی هم از سوی خانوادهها به ما رسیده است.
فلاحی در رابطه با حمایت از دانش آموزان مناطق محروم در این شرایط گفت: برای جبران بخشی از کمبودها قرار است که از ظرفیتهای ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، کمیته امداد و امکانات دستگاههای مختلف نیز کمک گرفته شود.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از سیاسی کاری و کوتاهی وزارت ارتباطات در پشتیبانی از شبکه شاد خاطرنشان کرد: ما در جلسه دو هفته قبل، همه کاستیها را به وزیر آموزش و پرورش منعکس کردیم اما خیلی از زیرساختها و امکانات هم از قبل شیوع کرونا فراهم نشده بودند.