کتاب «شاخصهای مکتب شهید سلیمانی» توسط انتشارات «خط مقدم» منتشر شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، گفتن و شنیدن از شهید حاج قاسم سلیمانی بعد از شهادتشان برای خیلیها به یک موضوع مهم تبدیل شده است. برای همین کتابها در این زمان یک منبع خوب و قابل اطمینان هستند. کتاب «شاخصهای مکتب شهید سلیمانی» که به تازگی منتشر شده است، از آن کتابهاست که میتواند اطلاعات خوب و مستندی را به مخاطب ارائه بدهد.
حجتالاسلام علی شیرازی، نماینده، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه که از زمان جنگ، همرزم و دوست نزدیک و صمیمی حاج قاسم بود، کار نوشتن و روایت این کتاب را انجام داده است و سعی کرده بر مبنای سخنان شهید و خاطراتش، یک کتاب جامع، خلاصه و مستند از خصوصیات مکتب و تفکرات شهید سلیمانی بنویسد.
یک نکته مهم در باب این کتاب، این است که نویسنده سعی کرده است با موضوعبندی دقیق، هر موضوعی را که در صحبتها و یا خاطرههای حاج قاسم میآید، ذیل گفتمانهای امام و رهبری قرار دهد و این باعث شده است تا از لحاظ مرجعیت، کتاب خوبی باشد.
در بخشی از این کتاب آمده است:
«برای تبیین مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی باید اول مکتب اسلام را بشناسیم. پس از آن، سراغ تشریح مکتب پیامبر (ص) و اولیای الهی برویم و مکتب حضرت سیدالشهدا (ع) را دقیق و عمیق بشناسیم. آن زمان است که مکتب امام خمینی (ره) نمود پیدا میکند. با شناخت مکتب خمینی کبیر، شاخصهای مکتب شهید سلیمانی نیز شناخته شده است.
تبیین همه آنچه نگاشتیم، از حوصله این نوشتار خارج است. ما در این کتاب کوشیدهایم پس از اشارهای کلی به مکتب اسلام ناب محمدی (ص) و به مکتب امام حسین (ع)، شاخصهای مکتب امام خمینی را بیان کنیم و ضمن تبیین هر شاخص از مکتب امام بزرگوارمان، شاخصهای مکتب شهید سلیمانی را با مکتب امام خمینی (ره) تطبیق دهیم.
شایان ذکر اینکه شاخصهایی که نوشتهایم و میخوانید، فقط شماری از شاخصهای مکتب سلیمانی و اهم آنهاست؛ زیرا تبیین همه شاخصها شدنی نیست و از حوصله خواننده هم خارج است. در تبیین شاخصها، از سخنان سردار شهید سلیمانی بهره برده و البته نگاه دیگران را به نگاه شهید ضمیمه کردهایم تا کتابی خواندنیتر در دست مخاطبان باز شده باشد.
به یقین این نوشتار، آغازی برای مجموعه کتابهایی در بیان عظمت و شأن شهید سرافراز و بزرگ جبهه مقاومت است.
امید است با نقد زیبای شما خوانندگان عزیز، کتاب شاخصهای مکتب شهید سلیمانی، به دوران بلوغ خود پا گذارد و بتواند این مکتب را زیباتر نمایش دهد تا آن شهید گرانقدر، پررنگتر از امروز، سرمشق نسل جوان جهان کنونی و آینده قرار گیرد.»