آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۷۸۲۶
یادداشت دانشجویى|

دموکرات‌های الاغ‌سوار یا جمهوری خواهان فیل‌سوار!

سیاست‌های کلی نظام اسلامی با کشور‌های استکباری و آمریکا مشخص است؛ نظام اسلامی هیچگاه در مقابل با نظام سلطه سر سازش پیدا نخواهد کرد؛ چرا که ماهیت نظام سلطه و استکباری، دشمنی کردن با جمهوری اسلامی است.

//دموکرات‌های الاغ سوار یا جمهوری خواهان فیل سوار!

گروه دانشگاه خبرگزارى دانشجو-محمدعلی بنی سعید؛ * در این چند روزه و در بحبوحه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شاهد التهابات گسترده در حوزه اقتصادی کشورمان هستیم که این امر نشان از عدم ثبات و مدیریت در دستگاه اقتصادی دولت است. دولتی که تفکر نگاه به بیرون در آن موج میزند و دقیقا بر اساس همین نگاه‌ها و امید‌های واهی به غرب و استکبار جهانی بوده که در این ۷ سال از عمرش تا کنون نتواسته چرخ اقتصادی کشور را آنچنان که باید بچرخاند و شاهد تورم افسارگسیخته؛ معیشت نابسمان مردم و ضعف آنان در تهیه ساده‌ترین اقلام معیشتی هستیم.
 
لذا دولت بهتر است بجای نگاه به غرب به درون بنگرد و مشکلات را بر اساس تکیه بر توان داخلی حل کند، چرا که اگر غیر از این باشد وضعیت نه تنها بهتر نخواهد شد بلکه اوضاع بیش از این‌ها بدتر می‌شود و موجبات نارضایتی مردم را دو چندان خواهد کرد، کمااینکه به دلیل ضعف در دستگاه اقتصادی و مدیریتی دولت در سال‌های اخیر، شاهد چنین اتفاق‌هایی در داخل کشور بوده ایم.

این چگونه مدیریتی در بدنه اقتصادی دولت است که قیمت ارز و طلا در این چند روزه با جابجایی آرای کاندیدا‌های آمریکایی و رأی آوری هرکدام در ایالت‌های مختلف، بالا و پایین می‌شود. چنین مدیریتی که بسته به آرای دموکرات‌ها و جمهوری خواه‌ها باشد مطمئنا دوامی ندارد و بجز بازی با معیشت اقشار آسیب پذیر نمی‌تواند دست آوردی داشته باشد. ضمن اینکه در ایالات متحده هم با وجود برگزاری انتخابات، چنین التهاباتی نه در بورس آن کشور و نه در دستگاه اقتصادی شان بوجود نیامده است.

دولت باید در این برهه، ضمن کنترل قیمت‌های ارزی، نگاه مدیریتیش را تغییر دهد و به این باور برسد که آمریکایی‌ها و دنیای غرب کشور‌های مسلمان را به چشم گاو شیرده نگاه می‌کنند و دنبال چیزی جز دوشاندن آنان نیستند.

فرقی نمی‌کند فیل سواران بیایند یا الاغ سواران، هر کدام بیایند تفاوتی ندارد همان طور که جیمز جفری، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور سوریه در مصاحبه اخیر خودش اعتراف کرده که سیاست‌های ترامپ با اوباما فرقی ندارد و در آینده اگر جو بایدن هم بیاید باز هم سیاست‌های مشابهی در قبال ایران خواهد داشت؛ وقتی آمریکایی‌ها با این صراحت صحبت می‌کنند و خط مشی خودشان را در مقابل با ما نشان می‌دهند دلیل اعتماد به آن‌ها را اگر خیانت نخوانیم مطمئنا «حماقت محض» باید بخوانیم.

سیاست‌های کلی نظام اسلامی با کشور‌های استکباری و آمریکا مشخص است. نظام اسلامی هیچگاه در مقابل با نظام سلطه سرسازش پیدا نخواهد کرد چرا که ماهیت نظام سلطه و استکباری، دشمنی کردن با جمهوری اسلامی است، پرورش و حمایت از تروریست است، به دنبال منافع خودش است به دنبال ایجاد تفرقه و نفاق است، لذا به گفته مقام معظم رهبری مسئله آمریکا اصل موجودیّت جمهوری اسلامی است و این با مذاکره حل نمی‌شود و دقیقا به همین دلایل است که می‌گوییم نباید نگاهمان را به آنان و هیچ کشور استکباری معطوف کنیم.

*محمدعلی بنی سعید-دبیرکل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل آبادان
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار