نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به افتتاح ۳۰۰۰ شرکت دانش بنیان در سالهای اخیر، گفت: طبق هدفگذاریهای انجام شده باید طی ۱۰ سال آینده، این شرکتها به ۲۰۰ هزار عدد برسد.
محمد وحیدی، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: باید دانشگاه به تولید علم، ثروت، دغدغهها و راهکارها و حل مسایل مختلف در جامعه کمک کند و این راهبرد همیشه مورد تأکیدات مقام معظم رهبری بوده است.
وحیدی ادامه داد: در سه سال اخیر قریب به ۳ هزار شرکت فناور و استارتاپی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شده است، اما با توجه به افزایش تعداد فارغالتحصیلان جوان و نخبه دانشگاهها باید با تلاش، برنامهریزی و هدفگذاری انجام شده طی ۱۰ سال آینده، این شرکتها به ۲۰۰ هزار شرکت دانش بنیان برسد.
نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با ۲۷ دستگاه و چند وزارتخانه ارتباط و تعامل خوب و نزدیک دارد که از این ظرفیت برای رشد شرکتهای دانش بنیان استفاده خواهد کرد.
وی افزود: دانشگاهها باید دانشجویان را به ایجاد و گسترش شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای فناور هدایت کنند تا شاهد استفاده کاربردی از علوم باشیم.
وحیدی گفت: باید جهت عبور از معضلات جامعه مانند سایر کشورهای مختلف از تجربههای خوب و موفق بهره برد تا باعث بالندگی اقتصاد کشور شود که شرکتهای دانش بنیان در این راستا هستند.