
جمعی از فارغالتحصیلان دانشگاه صنعت نفت:
وزارت نفت میتواند دلیل موجهی برای فراری دادن نخبگان نفتی از کشور عنوان کند؟
جمعی از فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت در قالب دردنامهای به بیان دغدغهها و مشکلاتشان در زمینه استخدامهای وزارت نفت پرداختند و نوشتند: آیا وزارت نفت میتواند دلیل موجهی برای فراری دادن نخبگان نفتی از کشور عنوان کند؟
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت در دردنامهای به بیان دغدغهها و مشکلاتشان پرداختند و نوشتند: آیا وزارت نفت میتواند دلیل موجهی برای فراری دادن نخبگان نفتی از کشور عنوان کند؟ نخبگانی که برای تک به تک آنان هزینههای بسیار زیادی از محل بیت المال صرف شده است، اما طی سالهای آینده ثمره این هزینهها را باید برای کشورهایی، چون آمریکا و کانادا و استرالیا و کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس یافت!
در متن این دردنامه آمده است:
تا چند سال پیش، بسیاری از نخبگان کنکور سراسری از دیدن اسم خود در لیست پذیرفته شدگان دانشگاه صنعت نفت احساس شعف و خوشحالی بسیاری میکردند. پذیرش در رشتههای تحصیلی تخصصی صنعت نفت و گاز، در دومین دانشگاه ایران از نظر قدمت با قریب به ۸۰ سال سابقه علمی و بی تردید یکی از بهترین دانشگاههای خاورمیانه و جهان برای تحصیل در این حوزه، قطعا نیازمند رتبههای بسیار خوب در آزمون سراسری بود.
در متن این دردنامه آمده است:
تا چند سال پیش، بسیاری از نخبگان کنکور سراسری از دیدن اسم خود در لیست پذیرفته شدگان دانشگاه صنعت نفت احساس شعف و خوشحالی بسیاری میکردند. پذیرش در رشتههای تحصیلی تخصصی صنعت نفت و گاز، در دومین دانشگاه ایران از نظر قدمت با قریب به ۸۰ سال سابقه علمی و بی تردید یکی از بهترین دانشگاههای خاورمیانه و جهان برای تحصیل در این حوزه، قطعا نیازمند رتبههای بسیار خوب در آزمون سراسری بود.
اما آیا تنها به خاطر سابقه و آوازه دانشگاه، رتبههای برتر کنکور سراسری در رشتههای فوق تخصصی در بدترین شرایط آب و هوایی در شهرهای جنوبی کشور (آبادان و اهواز) تحصیل کرده اند؟ آن هم در حالی که میتوانستند در سایر دانشگاههای مطرحی، چون صنعتی شریف، دانشگاه تهران، امیرکبیر و ... در پایتخت کشور با شرایط بسیار بهتری اقدام به تحصیل نمایند؟ مسلما دلیل دیگری پشت این انتخاب وجود داشته است. دلیلی تحت عنوان «تعهد استخدام» و تضمین آینده شغلی که در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری و پرتال اینترنتی وزارت نفت (به عنوان متولی و سیاست گذار اصلی این دانشگاه) به اینجانبان -فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت- وعده داده شده است.
مطابق این تعهد همه ساله فارغ التحصیلان برتر این دانشگاه (تحت عنوان فارغ التحصیلان گروه الف) در بدنه وزارت نفت جذب میشدند. این روند تا سال ۱۳۹۴ بدون مشکل ادامه داشت تا آن که وزارت نفت و شخص آقای مهندس زنگنه به ناگاه به تعهدات داده شده بی اعتنایی کرده و به بهانه عدم اجازه قوانین جدید (قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت)، از استخدام تمام فارغ التحصیلان ممتازی که به امید استخدام وارد این دانشگاه شده بودند امتناع کردند.
حتی به اعتراضات و حق طلبیهای فارغ التحصیلان نیز اهمیتی نداده و در برخورد با نمایندگان مجلس و بزرگانی که در پی حل مشکل بودند با وعدههای بی پایه و کذب عنوان نمودند که در پی حل مساله هستند و تا اکنون قریب به ۶ سال است که به ظاهر حل مشکل این فارغ التحصیلان به «نخود سیاه» وزارت فخیمه نفت تبدیل شده است!
در این بین، این پرسش به ذهن میآید که چگونه ممکن است تصویب و ابلاغ قوانین جدید، تعهدات ماسبقی را که از سوی وزارت نفت داده شده ملغی نماید؟ آیا وزارت نفت میتواند سرمایه گذاری عمر و جوانی و رتبه کنکور که این فارغ التحصیلان متحمل آن شده اند جبران نماید؟ کدام قوانین شرعی و مدنی به وزارت نفت اجازه میدهد که با زیر پا گذاشتن تعهدات خود، نخبگان متعهد و انقلابی کشور را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و حاکمیت قوانین شرعی و انسانی آن بی اعتماد کند؟ آیا وزارت نفت میتواند دلیل موجهی برای فراری دادن نخبگان نفتی از کشور عنوان کند؟ نخبگانی که برای تک به تک آنان هزینههای بسیار زیادی از محل بیت المال صرف شده است، اما طی سالهای آینده ثمره این هزینهها را باید برای کشورهایی، چون آمریکا و کانادا و استرالیا و کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس یافت!
در آخرین تقابل نمایندگان وزارت نفت و فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت در برنامهی رادیویی کوی دانشجو (رادیو جوان) و بهانه گیری مجدد نمایندگان وزارت نفت من باب مشکلات قانونی فعلی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت، در طول برنامه تماس تلفنی با آقای حاجی دلیگانی، دبیر محترم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، به عنوان نماینده بدنه قانون گذاری کشور برقرار شد. طی این تماس ایشان با ابراز همدردی با فارغ التحصیلان و تایید حق استخدام، قول تضمینی جهت ورود به مساله در کمترین زمان ممکن از سوی مجلس و استفاده از بازوی قانون گذاری یا نظارتی برای حل مشکل استخدام این دسته از فارغ التحصیلان داده و اعلام نمودند که مجلس شورای اسلامی بصورت تمام قد پشت این فارغ التحصیلان ایستاده است.
این حمایت از سوی مجلس انقلابی یازدهم، نور امید مجددی در دل اینجانبان روشن کرد که به حقوق پایمال شده خود نائل شویم و امید آن داریم که نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و نیز در کنار آنان رسانههای مردمی و حامی مظلومین، با پیگیریهای مجدد خود مسیر روشنی پیش روی فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت برای احقاق حقوق از دست رفتهی خود قرار دهند و از خروج سرمایههای انسانی نخبه که بنا به فرمودهی رهبر عزیزمان سرمایههای اصلی این کشور هستند جلوگیری نمایند. در پایان این دردنامه وظیفه خود میدانیم از تمام افراد حقیقی و حقوقی و رسانههای مردمی که حامی حقوق محقین و مظلومین بوده اند و در این مسیر نیز همراه اینجانبان هستند تشکر نماییم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۳
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
شش سال انتظار...
5 سال از روزی که بخشنامه ای کذایی تمام امید و ارزوهای ما رو به فنا داد می گذره و هنوز هیچ دریچه امیدی نیست و مساله استخدام ما حل نشده است.
ما را از مسئولیت پذیری و عمل به تعهدات مسئولین ناامید نکنید
اين همه زحمت کشیدیم رتبه خوب کسب کردیم آخرش باید بشینیم تو خونه و حسرت بخوریم
بعد آقازادهها و نماینده مجلس استخدام بشن؟
آیا کسی نمی بیند؟
آیا کسی نمی شوند؟
لطفا حقمون رو بهمون برگردونید
#استخدام_گروه_الف
روزهایی که تعدادی از مسئولان کشور تلاش کردند با بی توجهی به صدای #اعتراض صدها فارغ التحصیل #دانشگاه_صنعت_نفت ، ما رو دلسرد کنند.
انگار ما فرزندان این و آب و خاک نیستیم...
بابا بسه دیگه این همه بی عدالتی و فساد و بی فکری.
تو دفترچه نوشتی بورسیم و استخدام میشیم بعد که فارغ التحصیل میشیم میزنی زیرش؟ که چی؟ چندتا ادم خودتو استخدام کنی؟ اونا بنظرت نیاز به استخدام دارن یا جوونی که زندگیشو بر پایه استخدام و قولی که دادی چیده و تشکیل خونواده داده؟
امیدوارم نماینده های این دوره از مجلس کمکمون کنن چون واقعا بعضی از بچه های نخبه را میشناسم که حتی نمیخان برن از این مملکت و دارن ذره ذره آب میشن....
واقعا من که دلم بدرد میاد نمیدونم چطور انقدر ساده از کنارش میگذرید...
شش سال انتظار
ایشالا خدا جواب باعث و بانیای این ظلم رو بده. بساط ظلمشون جمع بشه...
روزهایی که تعدادی از مسئولان کشور تلاش کردند با بی توجهی به صدای #اعتراض صدها فارغ التحصیل #دانشگاه_صنعت_نفت ، ما رو دلسرد کنند ؛ روزهای سردی که ما انتظار داشتیم مسئولان #جمهوری _اسلامی با ما مثل فرزندان خودشان رفتار کنند ولی در محاصره یگان ویژه محترم ، طوری رفتار کردند که ما احساس کردیم فرزندانشان که هیچ ، انگار غیر ایرانی هستیم.
امیدواریم مسئولین حال حاضر کشور با اتخاذ تصمیمات جدید در قبال فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت از هدر رفت بیشتر سرمایه های کشور جلوگیری کنند.
ما را از مسئولیت پذیری و عمل به تعهدات مسئولین ناامید نکنید
لطفا به مشکل دانشجویان دانشگاه نفت رسیدگی کنید و این حق ضایع شده رو احیا کنید.
شش سال انتظار
لطفانمایندگان مجلس حمایت کنند از فرزندان نخبه اینمملکت حیفه این جوان ها باید باعث پیشرفت صنعت نفت کشور شوند.
از نمایندگان مجلس انتظار داریم تا به نتیجه رسیدن این موضوع دست از کار نکشند و این وزیر بی تدبیر رو هم هرچه سریعتر استیضاح کنن.
شش سال انتظار کم نیست تمام عمر و جوونی ماست
شما باید به تعهدات خودتون پایبند باشید
وقتی به این تعهد به این سادگی پایبند نیستید پس لطفا نیایید پشت تلویزیون بگید آمریکا به تعهداتش پایند نیست چون شما هم از جنس همونید. مگر اینکه خلافش ثابت بشه
عدالت علي اين حكومتو بايد ديد واقعا
# تا 1400 باهاش
ای که دستت میرسدکاری بکن(نمایندگان عزیز)
رفتن از این کشور و از دلار ۳۰ تومنی نجات پیدا کردن
زنگنه بمونه با نماینده هایی که استخدام کرده