آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۸۸۱۲

مرگ صائب عریقات بر اثر ابتلا به کرونا

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که «صائب عریقات» دبیرکل کمیته‌ اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین بر اثر ابتلاء به کرونا درگذشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، منابع رسانه‌ای اعلام کردند که «صائب عریقات» دبیرکل کمیته‌اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین بر اثر ابتلاء به کرونا درگذشته است.

پیشتر منابع فلسطینی از وخامت حال صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین به دنبال ابتلا به کرونا، خبر داده بودند.

منابع بیمارستانی اعلام کرده بودند: حال عریقات وخیم بوده و با مشکل تنفس روبرو است. وی به بیمارستانی در شهر «اریحا» منتقل شده بود.

عریقاتِ ۶۵ ساله از سال ۱۹۹۵ سرپرستی هیأت مذاکره کننده تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی را بر عهده داشت و از مقامات بلندپایه سازمان آزادیبخش فلسطین محسوب می‌شد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار