آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۹۰۳۲

ترکیب سیاه دانه و عسل قادر به درمان بیماری کووید ۱۹ است

آزمایشات جدید نشان می‌دهند که سیاه دانه و عسل می‌توانند در درمان نوع شدید و متوسط بیماری کووید۱۹ موثر باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در اولین آزمایش بین المللی بر روی تاثیر گیاهان در درمان کووید ۱۹، محققان پاکستانی، کانادایی، شیلیایی و امریکایی دریافتند گیاه سیاه دانه و عسل قادر به درمان نوع متوسط تا شدید بیماران کووید ۱۹ هستند.

محققان به خواص ضدویروسی این گیاه پی بردند. همچنین نتایج نشان داد سیاه دانه موجب کاهش تکثیر کروناویروس در کشت‌های آزمایشگاهی سلولی شد.

مطالعات مولکولی نشان داده است که برخی از فیتوشیمیایی‌ها نظیر nigelledine، a-hederin و thymoquinone دارای شباهت بالایی با چندین آنزیم و پروتئین کروناویروس هستند. در حقیقت کمپلکس انرژی آن‌ها به مراتب بهتر از کلروکین، هیدروکسی کلروکین و فاویپیراویر است.

به گفته محققان، انواع فیتوشیمیایی‌های موجود در سیاه دانه دارای خواص التهاب زا، ضدمیکروبی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است.

همچنین عسل هم دارای تاثیرات ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضدالتهابی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است.

مطالعات مولکولی نشان داده که عسل دارای شش ترکیب فلاوونوئیدی است که مانع از تکثیر کروناویروس می‌شود. عسل همچنین در مقابله با باکتری‌های مقاوم به دارو موثر است.

عسل به خاطر وجود ترکیبات پلی فنولیک اش، که موجب تحریک واکنش‌های ایمنی می‌شود، موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شود. از سوی دیگر در تسکین عفونت‌های مجاری تنفسی فوقانی مفید است.

تیم تحقیق دریافت ترکیب سیاه دانه و عسل دارای خواص دارویی هستند که می‌توانند در تسکین شدت بیماری کووید ۱۹، کنترل تکثیر ویروسی و درمان کووید ۱۹ موثر باشند.

همچنین نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف سیاه دانه همراه با عسل منجر به بهبود سریع‌تر و پاکسازی ویروسی در بیماران کووید ۱۹ می‌شود.

در این مطالعه، ۳۱۳ بیمار کرونایی تحت مطالعه قرار گرفتند. از بین این تعداد، به ۱۶۰ بیمار ترکیب سیاه دانه و عسل و به ۱۵۳ بیمار دارونما داده شد.

محققان مشاهده کردند علائم بیماران دریافت کننده ترکیب سیاه دانه و عسل در مدت ۳ تا ۷ روز تسکین یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار