آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۰۹۲۷
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ:

نمایندگان با استفاده از ابزار‌های قانونی و نظارتی مجلس جلوی گرانی‌ها را بگیرند

بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ طی نامه‌ای از نمایندگان مجلس خواست تا با استفاده از ابزار‌های قانونی و نظارتی خود جلوی گرانی‌ها را بگیرند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ طی نامه ای از نمایندگان مجلس خواست تا با استفاده از ابزارهای قانونی و نظارتی خود جلوی گرانی ها را بگیرند.
 
متن این نامه به شرح زیر است:
نمایندگان مجلس شورای اسلامی صراحت ما را بگذارید به حساب ثمربخش بودن پروژه‌ی ناراضی سازی مردم که معیشت همه‌ی ما را نشانه رفته است. گرانی کالا‌های اساسی را عرض میکنیم. گرانی‌هایی که حتی با دلار ۳۰ هزارتومانی هم قابل توجیه نیستند. چون به قول صاحب منصبان دولتی، بخش زیادی از درآمد ارزی در قالب ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیار این کالا‌ها قرار می‌گیرد، اما این را به مغازه دار و مصرف کننده نمی‌توان گفت، چون نقشی در کاهش یا تثبیت قیمت‌ها ندارند.

دولت جمهوری اسلامی با اقتدا و عمل نعل به نعل دکترین شوک، هر از گاهی با حذف ارز دولتی از برخی اقلام اساسی، باعث به وجود آمدن شوک قیمتی و فشار شدید و بی سابقه به اقشار کم درآمد جامعه می‌شود، از طرفی ناظران قیمتی و قیمت گذاران و اتحادیه‌های صنفی و وزارت صمت، کالا‌هایی مانند مرغ و تخم مرغ را به کالایی لوکس تبدیل کرده‌اند که به دنبال معدوم سازی جوجه‌های یک روزه بوده است که چندی قبل این مسئله افشا شد!

چگونه است که قیمت گوشت و مرغ ما قیمتش با کاهش‌های دستوری و موقتی اخیر هنوز هم غیرعقلانی است؟ مگرنه آنکه دستگاه‌های نظارتی مثل مرزبانی و سازمان تعزیرات و اداره‌ی گمرک و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وظیفه دارند که جلوی قاچاق دام زنده را به کشور‌های همسایه بگیرند؟

پس چگونه است که هر ناظری می‌تواند پروسه‌ی کامل این قاچاق سازمان یافته و خطرناک را مشاهده کند؟ پس مسئولین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دقیقاً مشغول چه کاری هستند؟ ستادی که ذیل نهاد ریاست جمهوری تعریف شده و تاکنون هیچ تلاشی برای مهار این غارت‌ها انجام نداده! طرفدار چه کسی هستید؟ مردم، یا قاچاقچی ها؟

چرا هنوز بعد از گذشت سه سال از ابر پروژه‌ی قاچاق دام زنده به کشور‌های عربی که توسط عوامل رژیم عربستان سعودی در کشومان صورت گرفت و موجب شد که قیمت گوشت ۲ برابر شود، تاکنون، هیچ مبارزه‌ای با این پدیده‌ی شوم نکرده اید و فقط شعار ولایتمداری و پایبندی به قوانین و مصوبات و مردم مداری داده‌اید؟ شما را چه شده است که هیچ اقدامی برای تسهیل زندگی ملت انجام نمی‌دهید؟ شما از آن خبرنگار کمترید که تنهایی رفت و کل مراحل قاچاق دام زنده را به تصویر کشید؟ چگونه است که او می‌تواند این موضوع و جزئیاتش را کشف کند، ولی شما نمی‌توانید؟ مسئله‌ای اگر هست، با مردم درمیان بگذارید! اگر کسی از صاحب منصبان به شما فشار می‌آورد، نامش را افشا کنید! لااقل آزاده باشید! کجای این رفتار شما عقلانیست؟ چند بار باید از یک مسئله بحران ایجاد شود و به کشورمان آسیب وارد شود؟


مسئله فقط گوشت و مرغ و تخم مرغ نیست!
قحطی روغن را نمی‌بینید؟ مگر این قحطی‌ها و کمبود‌ها یک شبه حاصل می‌شوند؟ این‌ها نتیجه‌ی توزیع نامناسب و نبود مدیریت برای تولید کافی و مافیایی شدن نظام عرضه‌ی این کالای ضروری است... دلالان این بازار با طمع به این کالا عامدانه جلوی توزیع این جنس در بازار را گرفتند تا بتوانند به کمک کارخانه‌ها به وزارت صمت و نهاد‌های قیمت گذار فشار بیاورند و قیمت‌ها را افزایش بدهند که به موجب این اقدامات، روغن را کم یاب کردند و مجددا این قسمت از بازار را هم دچار شوک کردند!

برویم به سراغ برنج!
مگر ما کشوری نیستیم که در کشت و برداشت نشا و برنج توانایی و قابلیت بالایی داریم، پس شما مسئولین قانونگذار و سیاستگذار و مجری و ناظر را چه شده که علیرغم وفور این محصول در کشور، باز هم قیمتش دلاری و یورویی بالاتر می‌رود؟!

اصلا از چه طریقی بازار را بدینجا رسانده‌اند که بسیاری از خانواده‌ها در تامین این کالای حیاتی عاجز هستند و بعضی از خانواده‌ها حتی از تهیه برنج بی کیفیت هندی یا پاکستانی نیز ناتوان شده‌اند؟!

ما دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ از شما نمایندگان مسئول دربرابر حقوق ملت، میخواهیم که با تصویب طرح‌های نظارتی لازم و طرح سوال‌های غیرسیاسی از وزرا و مسئولین ستاد‌های عریض و طویلی مثل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، و همچنین با استفاده از ابزار‌های قانونی و نظارتی خود، این بازار را کنترل کنید و نگذارید بیش از این دیر بشود!


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار