کد خبر:۸۹۲۶۷۵

دارا: تفکر لیبرالی برخی مسئولان موجب نادیده گرفتن توانمندی‌های داخلی می‌شود

رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران گفت: تفکر لیبرالی برخی مسئولان موجب نادیده گرفتن توانمندی‌های داخلی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلیل دارا رییس بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران در جلسه تاسیس و معارفه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) گفت: ویژگی برتر نظام جمهوری اسلامی در مقایسه با سایر نظام‌های سیاسی برخوردار بودن از نهاد مردمی بسیج است. بسیج که شاخص اصلی آن مردمی بودنش است در طول این چهل سال گذشته در صف مقدم مواجهه با بحران‌ها بوده است.

دارا افزود: بسیج در هر زمان متناسب با نیاز کشور ماموریت‌های مختلفی را عهده دار بوده است. از تامین امنیت و حضور در نبرد‌های نظامی برای دفاع از وطن گرفته تا نقش آفرینی در مناسبات اجتماعی و بحران‌هایی نظیر سیل، زلزله و... اقداماتی است که همواره نیرو‌های مردمی بسیج در آن، پیشقراول بوده اند.

وی بیان کرد: راه حل مشکلات کشور در داخل است. انتظار اینکه راه حل مشکلات را باید در خارج از کشور جست آدرس غلط دادن است. ایران اسلامی به اندازه‌ای قدرتمند شده است که می تواند با اتکا به توان داخلی بر مشکلاتش فائق آید؛ اما مشکل اینجاست که تفکر لیبرالی برخی مسئولین توانمندی‌های داخلی را نادیده می‌گیرد.
 
رئیس بسیج اساتید دانشگاه تهران گفت: ایران قدرت برتر علمی منطقه است و نیرو، علم و امکانات لازم پیشرفت را دارد. با این وجود باید  تحریف این توانمندی‌ها از بین برود.

دارا ماموریت بسیج اساتید را حل مشکلات دانست و افزود: با رویکرد حل المسائلی باید به سمت حل مشکلات رفت؛ لذا در این زمینه ایجاد گروه‌های حل مسئله و اندیشکده‌های راهبردی ضروری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار