آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۴۴۶۴
در پارک علم و فناوری البرز؛

بزرگ‌ترین پل کابلی جهان در منطقه ازنا به خلخال ساخته شد

پژوهشگران پارک علم و فناوری البرز موفق به احداث و اجرای بزرگترین پل کابلی جهان در منطقه ازنا به خلخال شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید رازی، مدیر عامل شرکت مهندسی بندگارجم مستقر در پارک علم و فناوری البرز گفت: در منطقه ازنا به خلخال در حال اجرای پل کابلی برای این منطقه هستیم؛ این پل کابلی معلق ۵۰۰ متر طول، ۱،۵ متر عرض و ۹۰ متر ارتفاع دارد و جزو بزرگ‌ترین پل‌های جهان و شاید اولین پل بزرگ دنیاست.

رازی افزود: ۹۰ درصد فعالیت این شرکت معطوف به ساخت تجهیزات گردشگری از جمله پل‌های معلق کابلی، دوچرخه هوایی، زیپ‌لاین است.

مدیر عامل شرکت مهندسی بندگارجم بیان کرد: این اقدامات به‌خصوص پل‌های معلق کابلی که برای اولین بار توسط این شرکت ساخته شده، توانسته است به جذب گردشگر در مناطق مختلف از جمله مشکین شهر اردبیل کمک کنند. به گونه.‌ای که مسافران حتی آن را با پل معلقش بشناسند و بخواهند ساعتی هم که شده برای این تجربه لذت بخش در آن شهر توقف کنند که به معنی جذب گردشگر و رونق اقتصاد گردشگری منطقه است.

وی در ادامه گفت: این پل‌ها در اصل برای رد شدن از روی دره‌ها و رودخانه‌ها و بردن وسایل کارفرما و پیمانکاران پروژه‌ها بود و بعد از پروژه جمع‌آوری می‌شد. با استقبال مردم این پل‌ها را ایمن‌تر، با ظاهری زیباتر و با ظرفیت بالاتر برای استفاده گردشگری ایجاد کردیم.

رازی افزود: پل‌های کابلی، دوچرخه هوایی، تله سُر یا زیپ‌لاین اوج‌پذیر از این جمله هستند که این نوع زیپ‌لاین در ایران برای اولین بار توسط شرکت ما ساخته می‌شود و فرد را از یک نقطه به سمت ارتفاع می‌برد و از سویی دیگر به همان محل برمی‌گرداند.

مدیر عامل شرکت مهندسی بندگارجم گفت: اجرای پل کابلی منطقه گردشگری باغستان و دوچرخه هوایی باغ گل‌های پارک چمران که اولین اسکای بایک ایران بود و همچنین سر در پارک جهان‌نما، پل کابلی و دوچرخه هوایی چهار خطه در قزوین، اجرای پل کابلی مزرعه گردشگری خورشید در دماوند به طول ۱۵۵ متر نیز از دیگر ساخته‌های این شرکت است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار