آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۶۱۷

۱۲ هزار نیرو؛ زنگ خطر ناکارآمدی در شهرداری‌ها

شهردار کرج با اشاره به پیچیدگی ساختار اداری شهرداری‌ها، خواستار اصلاحات قانونی و ساختاری شد و نسبت به افزایش بی‌ضابطه نیروی انسانی و پرداخت‌های غیرقانونی در دوره‌های گذشته هشدار داد.
۱۲ هزار نیرو؛ زنگ خطر ناکارآمدی در شهرداری‌ها

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهرداد کیانی شهردار کرج صبح امروز در جلسه شورای اداری استان که در سالن شهدای استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به مشکلات انباشته در ساختار شهرداری‌ها اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۱۸۸ مشکل اساسی در شهرداری کرج شناسایی شده که همکاران من شبانه‌روز در حال رسیدگی به آن‌ها هستند، اما ساختار فعلی اجازه بهره‌وری مناسب را نمی‌دهد.

وی با تأکید بر لزوم اصلاح قوانین مرتبط با شهرداری‌ها، گفت: در جلساتی با مقامات وزارت کشور و حتی رئیس‌جمهور این موضوع را مطرح کرده‌ام؛ یک تغییر قانونی ساده می‌تواند به نجات ساختار پیچیده شهرداری‌ها منجر شود و راندمان کاری آن‌ها را به‌طور چشم‌گیری افزایش دهد.

کیانی همچنین با اشاره به افزایش‌های غیرقانونی حقوق در دوره مدیریت شهری پیشین اظهار کرد: حدود سه هزار نفر در شهرداری کرج افزایش حقوق غیرقانونی داشته‌اند که اصلاح آن نیازمند حمایت قانونی است.

شهردار کرج با انتقاد از انباشت نیرو در بخش‌های اداری شهرداری‌ها افزود: درحالی‌که در حوزه‌های عملیاتی با کمبود نیرو مواجه‌ایم، در بخش‌های اداری با تراکم نیرو و بی‌انگیزگی روبه‌رو هستیم.

وی در ادامه به موضوع جذب نیروهای جوان در آزمون استخدامی آتش‌نشانی نیز اشاره کرد و گفت: نیروهای نخبه‌ای از شهرهای مختلف جذب شده‌اند، اما به‌دلیل قوانین و بخشنامه‌های ناکارآمد، با چالش‌هایی در روند استخدام و پرداخت مواجه‌اند. به‌عنوان نمونه، برای برخی کارکنان باید ۲۷ درصد بیشتر به تأمین اجتماعی پرداخت شود، بدون اینکه کار مشخصی انجام دهند.

کیانی ضمن هشدار نسبت به گسترش فساد اداری ناشی از این روند، خواستار اصلاح فوری در سطح بخشنامه یا قانون شد و تصریح کرد: اگر این اصلاحات ساختاری انجام شود، نه‌تنها از گسترش فساد جلوگیری خواهد شد، بلکه باعث افزایش قابل‌توجه بهره‌وری در شهرداری‌ها خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار