آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۴۹۹۰

نگارش فیلمنامه «گم‌شده» با موضوع دفاع مقدس

فیلمنامه فیلم بلند سینمایی «گم‌شده» با موضوع دفاع مقدس با حمایت بنیاد سینمایی فارابی در مرحله نگارش نهایی قرار دارد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پژمان لشکری‌پور تهیه‌کننده این فیلم گفت: این فیلمنامه اواخر آبان با نام «زاگرس گریخت» به کارگردانی «حمید زرگرنژاد» از سازمان سینمایی پروانه ساخت گرفت و قرار است با حمایت بنیاد سینمایی فارابی فیلمنامه بهبود کیفی پیدا کند. به گفته او این روز‌ها حمید زرگرنژاد و مهدی سجاده‌چی مشغول بازنویسی متن و رسیدن به نسخه نهایی این فیلمنامه هستند.

لشکری‌پور ادامه داد: «گم شده» روایتی تازه از موضوع آزادگان دفاع مقدس است و ناگفته‌هایی از اسارت را روایت می‌کند که تا به امروز در سینمای ایران به آن‌ها پرداخته نشده است.

«حمید زرگرنژاد» پیش از این فیلم‌هایی، چون پایان خدمت، ماهورا و برای مرجان را کارگردانی کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار