کد خبر:۸۹۶۵۶۰
فراهانی در گفتگو با دانشجو:

شورای عالی انقلاب فرهنگی به محفلی برای دور همی مسئولین تبدیل شده/ روزه سکوت شورا در قبال ابتذال‌های فرهنگی

مسئول واحد فرهنگی دفتر تحکیم وحدت گفت:مسئولین شورای عالی انقلاب فرهنگی در قبال ابتذال فرهنگی و اجتماعی موجود در کشور روزه سکوت گرفتند.

شورای عالی انقلاب فرهنگی به محفلی برای دور همی مسئولین تبدیل شده/روزه سکوت شورا در قبال ابتذال های فرهنگی

مهدی فراهانی، مسئول واحد فرهنگی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،با اشاره به سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:این روزها مصادف است با سالروز فرمان حضرت امام(ره) برای تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی که قطعا یکی از دستگاه‌های پرتوان و پرقدرت هم در زمینه قانون‌گذاری و هم در بعد نظارت بر اجرای قوانین شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد.

وی افزود: کم‌کارامدی و یا حتی ناکارامدی شورای عالی انقلاب فرهنگی آنقدر گسترده و پرتعداد است که برخی اوقات الویت بندی آن‌ها برای ما سخت می شود. یک مشکل اساسی این سال‌های شورا این مورد است که شورای عالی انقلاب فرهنگی کاملا در یک فضای موهومی و غیر واقعی مصوبه آماده و ابلاغ می کند. به تعداد زیادی دستگاه و ارگان و سال‌ها مصوبات در اتاق بایگانی شورای عالی خاک می خورد، یا مثال به روز این است که در ماه‌های اخیر شاهد گسترش سایت‌های شرطبندی در بین جوانان کشورمان هستیم.سایت‌هایی که توسط مبتذل‌ترین افراد فارسی زبان به سخیف‌ترین شیوه تبلیغ می شود و مانند ویروس بدون واکسن به جان فرهنگ ما افتاده است، انتظار حداقلی این است که دستگاه‌های مربوطه که مهم‌ترین آن‌ها شورای عالی انقلاب فرهنگی بنشیند برای این افتضاح فضای مجازی فکری کند و مصوبه اجرایی آماده کند. وزیر فرهنگ و ارشاد با خیال آسوده ماهی یک‌بار مصاحبه‌ای می کند و تعریفی می کنند از وضعیت وزارت‌خانه به ظاهر فرهنگ و هیچکس نیست اقای سیدعباس صالحی را روی صندلی پاسخگویی بنشانند و از وی پاسخ بگیرند که با این حجم از نیروی انسانی و قدرت و ثروت و بودجه، چرا وضعیت فرهنگی ما در شبکه‌های مجازی بدین شکل است؟ آقای جهرمی خیالش راحت است که هر چه در این اینستاگرام و تلگرام بگذرد کسی حتی از او سوال هم نخواهد کرد. متهم اصلی این فضای آسودگی و بیخیالی، مسئولین شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند.اساسا شورای عالی انقلاب فرهنگی محفلی برای دورهمی دو هفته‌ یک‌بار مسئولین قبلی و فعلی جمهوری اسلامی شده‌است.

فراهانی اضافه کرد:ما اخیرا در دفترتحکیم‌وحدت، در خصوص سایت‌های شرطبندی مذکور نامه‌ای خطاب به دکتر همتی رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی منتشر کردیم و یک بار دیگر به وی من باب وظیفه دانشجویی و نهی از منکر علنی متذکر شدیم که خدمت‌رسانی به این فعل حرام را متوقف کنند، ببینید در مقوله سایت‌های شرطبندی همه‌چیز مشخص است اصلا نیاز به توضیح بنده نیست، شما کافیست در یک سایت شرطبندی ثبت‌نام کنید و اقدام کنید برای شارژ حساب، خواهید دید که به راحتی به درگاه رسمی بانک‌ها وصل می شوید، به شرکت‌های psp وصل می شوید، شرکت‌های پرداخت‌یار در خدمت این سایت‌ها هستند همه چیز مشخص است اما چرا همت و شجاعت و غیرت مبارزه با این سایت‌ها وجود ندارد مشخص نیست!

وی ادامه داد:مسئولین شورای عالی انقلاب فرهنگی روزه سکوت گرفته‌اند در قبال ابتذال فرهنگی و اجتماعی موجود در کشور و بی تفاوت از کنار هر مسئله عبور میکنند. آقای دکتر عاملی دبیرمحترم شورا که الحمدلله مصاحبه‌های خوبی انجام میدهند یک‌بار میان صحبت‌های‌شان به این پرسش پاسخ دهند که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای جلوگیری از فراگیری سایت‌های حرام قمار چه اقدام عملی و عملیاتی انجام داده‌اند ؟

فراهانی گفت:نکته بسیار مهم در خصوص سایت‌های شرطبندی این مسئله است که ما قبل از اینکه بخواهیم به صورت سلبی با این سایت‌های شرطبندی روبرو شویم لازم است فرهنگ‌سازی آن را شروع کنیم. نگاه غیرکلان به مسئله فرهنگ که امروز چه در سطح سیاست‌گذاران و چه در سطح نخبگان و تشکل‌های مختلف دیده میشود نتیجه‌اش این میشود که ما به‌‌جای آنکه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مطالبه فرهنگی_اجتماعی داشته باشیم، سنگر دفاع از فرهنگ‌مان به خانه‌هایمان رسیده است، به درگاه‌های اینترنتی تلفن‌های همراه کشیده شده.در صورتی که اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌روز و فعال در عرصه فرهنگ ایفای نقش داشت، نیازی نبود الان بر سر بانک مرکزی فریاد بکشیم که چرا به سایت‌های حرام درگاه پرداخت اختصاص میدهید.

وی اظهار داشت:مسئولین شورای عالی انقلاب فرهنگی باید بین خودشان و خدای خود پاسخ این سوال را بدهند که اگر روزی این شورا تعطیل یا منحل شد چه خدشه‌ای به جریان علمی_فرهنگ کشور وارد خواهد شد؟ در ۴ ماه ابتدایی سال ۹۹ که شورا توسط آقای روحانی تشکیل نمیشد وضعمان در حوزه فرهنگی چه بود الان که تشکیل میشود چه تفاوتی داشته است؟

فراهانی خاطر نشان کرد: واقعیت امر بسیاری از افراد حقیقی حاضر در شورا انسان‌های شریف این کشور هستند و در جایگاه استادی وظیفه‌ی ما دانشجویان احترام و فروتنی در مقابل این عزیزان است اما لازم است توصیه کنم که اگر این اساتید مشاهده میکنند حضورشان در شورا تاثیری بر جریان فرهنگی کشور ندارد و با حضورشان روزبه‌روز وضعیت‌مان در حوزه فرهنگ بدتر و بدتر میشود، به حکم تقوا کنار بروند و دنیا و آخرت خود را اسیر مسئولیت این صندلی‌ خطیر در شورای عالی انقلاب فرهنگی نکنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار