آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۷۳۵

اصابت ۱۰ راکت به کابل +فیلم

بر اثر اصابت ۱۰ راکت به بخش‌هایی از شهر کابل، یک غیرنظامی کشته شده و یک تن دیگر نیز زخمی شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شهروندان کابل صبح امروز شنبه (۲۲ آذر) را با اصابت راکت به شهر خود آغاز کردند.

وزارت کشور افغانستان اعلام کرد در نتیجه اصابت ۱۰ راکت به بخش‌هایی از شهر کابل، یک نفر کشته و دو نفر زخمی شدند.

طارق آرین، سخنگوی وزارت کشور افغانستان گفت که این راکت‌ها صبح امروز (شنبه، ۲۲ آذر) از منطقه لب جر خیرخانه از یک خودرو نوع سراچه شلیک شده است.

آرین افزود که سه راکت در فاصله دورتر از فرودگاه، پنج راکت در منطقه مسکونی هواشناسی واقع در ناحیه نهم، یک راکت در منطقه «زن‌آباد» ناحیه نهم و یک راکت در منطقه مسکونی خواجه رواش ناحیه پانزدهم شهر کابل اصابت کرده است.

به گفته آرین، در نتیجه اصابت این راکت‌ها، یک نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند. کشته و زخمی‌های این حادثه غیرنظامیان هستند.

تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این رویداد را بر عهده نگرفته است.

در اوایل ماه جاری ۲۴ راکت بر بخش‌های مختلف شهر کابل اصابت کرد که در نتیجه آن دستکم هشت نفر کشته و ۳۱ نفر دیگر زخمی شدند.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار