کد خبر:۸۹۶۸۷۸
مخبر خبر داد؛

نخستین تست انسانی واکسن کرونا در هفته اول دی‌ماه در ایران / آزمایش در سه مرحله صورت می‌گیرد

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، از نخستین تزریق تست انسانی واکسن کرونا در هفته اول دی ماه خبر داد و گفت: آزمایش انسانی واکسن در سه مرحله انجام می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر از نخستین تزریق تست انسانی واکسن کرونا در هفته اول دی ماه در کشور خبر داد و اظهار داشت: بنده و همه همکارانم در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) آمادگی تزریق این واکسن را داریم و ما این واکسن را تزریق خواهیم کرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) گفت: اقدامات خوبی در رابطه با تولید واکسن کرونا در کشور صورت گرفته است و ما بهترین و مطمئن‌ترین واکسن را در کشور تولید خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه خط تولید واکسن آماده است و مشکلی در تولید واکسن و تزریق سرم نخواهیم داشت گفت: با توجه به اجازه وزارت بهداشت، آزمایش انسانی واکسن کرونا هفته اول دی ماه تزریق می‌شود و این واکسن با کمترین تبعات تولید و از ویروس ضعیف شده استفاده شده است.

مخبر بیان کرد: آزمایش انسانی واکسن کرونا در سه مرحله صورت می‌گیرد به این صورت که در مرحله اول به ۵۶ نفر با جنسیت و سن متفاوت تزریق صورت می‌گیرد و بعد از ۲۸ روز و مشخص شدن نتایج بررسی، مرحله دوم با تزریق به ۵۰۰ نفر آغاز می‌شود و بعد از ۲۸ روز از تزریق دوم و بررسی نتایج، مرحله سوم بدون محدودیت با تولید انبوه و عرضه گسترده آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: مردم کشورمان از واکسن ایرانی اطمینان دارند و ما برای تزریق واکسن با متقاضیان زیادی روبرو شدیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) گفت: ٣ تا ۴ ماه بعد از آزمایش انسانی، ما به نقطه‌ای خواهیم رسید که کشور از واردات این واکسن بی نیاز می‌شود.

نخستین واکسن کرونا تولید محققان ایرانی که موفق به دریافت کد اخلاق و کارآزمایی انسانی از وزارت بهداشت شد در شرکت شفا فارمد وابسته به بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تولید شده است.

به گفته مسئولان، سه واکسن کرونا دیگر محققان شرکت‌های ایرانی هم در مرحله دریافت مجوز کارآزمایی بالینی هستند.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار