بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، چهارده استاد دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در حوزههای مختلف موضوعی علوم سال ۲۰۲۰ قرار گرفتند.
اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اعلام اینکه این فهرست از پژوهشگران پراستناد در حوزههای مختلف علوم موضوعی است، گفت: دادههای مورد استفاده در تحلیل و انتخاب پژوهشگران یک درصد برتر از سامانه شاخصهای اساسی علم (ESI) و وب علوم (WOS) و یا روش شناسی پیشرفته در بازه زمانی ده ساله از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ شناسایی واستخراج شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اشاره به فرآیند و شاخصهای انتخاب این نویسندگان، مطرح کرد: نرخ خود استنادی به ازای هرمقاله، نسبت تعداد کل استنادها به تعداد کل مقالات استناد کننده، تنوع جغرافیایی مقالات استناد کننده و تخصص گرایی از جمله مواردی است که در شناسایی پژوهشگران تاثیرگذار مدنظر قرار گرفته است.
عسگری بیان کرد: بر اساس نتایج اعلام شده بابک قنبرزاده در حوزه علوم کشاورزی، جلال شیری در حوزه علوم کامپیوتر و در حوزه مهندسی ابراهیم بابایی، یعقوب دین پژوه، علیرضا ختائی، بهنام محمدی ایواتلو، سید حسین حسینی، سید محمد سید محمودی، وحید نورانی، مرتضی یاری دریامان، سیامک طلعت اهری، مهران صباحی، سعید زینالی هریس، کاظم زارع در جمع پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی قرار گرفتند. همچنین علیرضا ختائی علاوه برحوزه مهندسی در حوزههای شیمی، محیط زیست و بوم شناسی نیزجزء در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در سال ۲۰۲۰ قرارگرفته است.
خاطر نشان میشود: در سال گذشته نیز بر اساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، ۱۲ استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد دنیا قرار داشتند.