دبیر قرارگاه احمدی روشن سیستان و بلوچستان گفت: ریاست سابق دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه جمعی از کارمندان و پرسنل این مجموعه به اتهام فساد مالی و ساخت و سازهایی با رقم بالا دستگیر شدند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ خبر دستگیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در اوایل پاییز سال جاری حواشی زیادی را ایجاد کرد. آنطور که از اخبار و برآوردههای ذهنی مطرح شد اتهام فساد مالی گسترده به این شخص و چندی از پرسنل و کارمندان دانشگاه بود. استان سیستان و بلوچستان با توجه به گستردگی و پهناوری جغرافیای کمترین سرانه و شاخص سلامت در کشور را دارد و از نابرابری بهداشتی رنج میبرد؛ با این حال بروز چنین اتفاقاتی اوضاع را پیچیدهتر هم کرده است.
محمدجواد عمرانی، دبیر قرارگاه احمدی روشن سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص اخراج رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و چند تن از پرسنل و کارکنان این مرکز آموزشی گفت: ریاست سابق دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه جمعی از کارمندان و پرسنل این مجموعه به اتهام فساد مالی و ساخت و سازهایی که هنوز به صورت رسمی اعلام نشده دستگیر شدند. آنطور که از شواهد برآورد میشود رقم، رقم کمی هم نبوده است.
عمرانی افزود: این ماجرا سبب خیری است که به مسئله سلامت در سیستان و بلوچستان بپردازیم. علی رغم اینکه حدود ۱۶ سال ریاست کمیسیون بهداشت مجلس به عهده دکتر شهریاری از نمایندگان استان سیستان و بلوچستان بوده، اما اوضاع و شاخص سلامت در این خطه روز به روز بدتر و ضعیفتر میشود.
دبیر قرارگاه احمدی روشن سیستان و بلوچستان گفت: بحث مافیای دارو در حوزه بهداشت اتفاقی است که میتوانست هم از طریق وزارت و هم کمیسیون بهداشت پیگیری بشود. جای تاسف است که زاهدانی که در سالهای پیش قطب چشم پزشکی ایران بوده حالا به چنین وضعی دچار شده باشد.
وی خاطرنشان کرد: حتی شاخص سلامت در شهرستانهای استانها محرومی مثل کرمان، هرمزگان و خراسالن جنوبی از استان سیستان و بلوچستان بهتر است و مجلس باید برای چنین وضعی پاسخگو باشد.
عمرانی تاکید کرد: در خصوص اتفاقی که برای رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر رخ داد باید شفاف سازی کنند. نباید رئیس یکی از بزرگترین دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان فساد اخلاقی داشته باشد. نباید به دلیل اینکه این شخص در گذشته حامی یکی از روسای کمیسیون مجلس بوده از جرم هایش چشم پوشی کرد.
این فعال دانشجویی عنوان کرد: وضعیت دیگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور مثل زابل و زاهدان هم چنگی به دل نمیزند. مسائل مالی زیادی پیرامون این مراکز در جریان است و کسی پاسخگو نیست. رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اخذ معافیت سربازی برای فرزندش تمام دارایی خود را فروخت تا به خارج از کشور برود که بخ لطف ستاد کل سربازی این اتفاق نیفتاد.
وی در پایان گفت: حدود ۱۳ پرونده بازرسی در استان وجود دارد که کمیسیون و وزارت بهداشت نیز باید به بررسی آن بپردازند. مردم نباید از اختلافات شخصی نمایندگان متضرر بشوند و به تخلفات مشهود هر شخصی باید رسیدگی شود.
عمرانی همچنین در توئیتی به این اتفاق اشاره کرد و نوشت: بین خودمان باشد ریاست سابق علوم پزشکی ایرانشهر به همراه جمعی از افرادش بازداشت شدند. هرچند به نظر میرسد موضوع بازداشت وی احتمالا به دلیل اتهامات مالی و تخلفات گسترده در ساخت و سازهاست، اما روزهای آینده بیشتر موضوع علوم پزشکی و مافیای درمان و سلامت که اتفاقا موضوع مهمی برای #سیستان_و_بلوچستان است را بازخواهیم کرد. منتظر خبر از #مافیا درکمیسیون بهداشت مجلس، علوم پزشکی زاهدان و زابل هم باشید.