آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۸۵۰۴

رکوردشکنی جدید کرونا در آمریکا / ۲۶۶ هزار ابتلا طی ۲۴ ساعت

طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، در ۲۴ ساعت گذشته تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا با ثبت رکورد تازه ۲۶۶ هزار و ۷۵۸ نفر از مرز ۱۷.۴ میلیون نفر عبور کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دست‌کم دو هزار و ۹۷۹ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۳۱۳ هزار و ۵۸۸ نفر افزایش یافت.

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دست‌کم ۲۶۶ هزار و ۷۵۸ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۷ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۲۹۶ نفر رسید.

مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جان هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان می‌دهد شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا مجدداً رکورد تازه‌ای را به ثبت رسانده است.
 

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۱۷ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۳۵۳ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۳۲۰ هزار و ۸۴۵ نفر گزارش کرده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل می‌کند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۲۴ میلیون ۳۲۱ هزار و ۶۱۱ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۴۲۱ هزار و ۱۲۸ نفر می‌رسد.

این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا که در هفته‌های اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با یک میلیون و ۸۰۲ هزار و ۱۹۵ مورد ابتلا و ۲۲ هزار و ۳۷۰ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هم‌اکنون با یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۳۲ مورد ابتلا و ۲۵ هزار و ۵۲۲ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هم‌اکنون با ۸۲۸ هزار و ۱۶۶ مورد ابتلا در رده پنجم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.

نیویورک نیز با ۳۶ هزار و ۱۷۷ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۷۵ میلیون و ۶۷۲ هزار و ۷۵۹ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان یک میلیون و ۶۷۴ هزار و ۶۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دستکم ۴۲ میلیون و ۶۳۰ هزار و ۷۳۱ نفر بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۰ میلیون و چهار هزار و ۸۲۵ مورد ابتلا و ۱۴۵ هزار و ۱۷۱ مورد فوتی و برزیل با ۷ میلیون و ۱۶۳ هزار و ۹۱۲ مورد ابتلا و ۱۸۵ هزار و ۶۸۷ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشور‌های جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار