دستگاه‌هاي اجرايي در جهت نهادينه شدن امر به معروف و نهي از منكر تلاش كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۸۶
ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر هرمزگان:

دستگاه‌هاي اجرايي در جهت نهادينه شدن امر به معروف و نهي از منكر تلاش كنند

ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر هرمزگان با صدور اطلاعيه‌اي خواستار ترويج، گسترش و نهادينه شدن اين فريضه ديني توسط شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر دستگاه‌هاي اجرايي، موسسات و اصناف و بازار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان هرمزگان در اين اطلاعيه فرا رسيدن ماه مبارك رمضان را به كليه مسلمانان جهان بويژه مردم مومن هرمزگان تبريك گفته و از خداوند توفيق روزافزون براي ملت‌هاي مسلمان و همچنين نابودي ظلم و ستم را خواستار شده است.

اين اطلاعيه مي افزايد: روزه گرفتن فقط نخوردن و نياشاميدن نيست، بلكه بايد با پرهيز از محرمات و ترك منكرات نظير غيبت، دروغ و گرانفروشي و ترويج فضايل اخلاقي همچون صبر و مردم داري، توشه اي براي زندگي معنوي خود برگيريم.

ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر هرمزگان در پايان اين اطلاعيه خاطرنشان كرده است: اصناف، بازاريان و عموم مردم با ماموران انتظامي در جهت حفظ حرمت ماه مبارك رمضان بيش از پيش همكاري و كليه خواهران و برادران مسلمان روزه دار نيز ضمن رعايت بيش از پيش شئونات ديني با پوشش مناسب و درخور شان يك مسلمان روزه دار در مجامع و اماكن عمومي حضور پيدا كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار