راهاندازي 120 كانون نوسازي معنوي همزمان با اجراي طرح تحول بسيج دانشجويي
دكتر محمود قرباني در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص فعاليتهاي قرآني و معنوي سازمان بسيج دانشجويي گفت: با آغاز سال تحصيلي جديد و با برنامه ريزيهاي به عمل آمده براي اجراي طرح تحول و تعالي بسيج دانشجويي، شاهد فعاليت 120 كانون نوسازي معنوي در واحدهاي بسيج دانشجويي دانشگاههاي سراسر كشور خواهيم بود.
وي در ادامه با تشريح هدف ايجاد اين كانونها در دانشگاههاي كشور گفت: توسعه و تعميق آموزههاي قرآني و توجه به دستورات ائمه اطهار از جمله فعاليتهاي قرآني دانشجويان بسيجي سراسر كشور خواهد بود.
مسئول مركز قرآن و عترت سازمان بسيج دانشجويي به فعاليت گروههاي 11گانه اين كانونهاي معنوي اشاره كرد و گفت: آموزش تخصصي قرآن، اخلاق و معنويت، مهدويت، آموزش عمومي قرآن و نماز، مطالعات و پژوهش، آموزش نهج البلاغه، توليدات قرآني و معنوي و اجراي مراسم مذهبي از جمله برنامههاي گروههاي فعال در زمينه سيره ائمه اطهار است.
قرباني در ادامه گفت: در نمايشگاه قرآن امسال، با توجه به حضور پرشور نهادهاي دانشگاهي در بخش فعاليتهاي قرآني، شاهد المپياد قرآني دانشگاهيان سراسر كشور هستيم؛ چرا كه همه مراكز شركت كننده با شور و نشاط و برنامه وارد فعاليتهاي قرآني اين نمايشگاه شده اند.
وي افزود: در بخش دانشگاهي شاهد تشكيل 23 نشست و ميزگرد تخصصي با حضور استادان برجسته دانشگاهي در زمينههاي مختلف خواهيم بود؛ و علاوه بر اين بخش، دانشگاهيان فعاليت هايي را در 20 زمينه جديد و ابتكاري صورت خواهند داد.
مسئول بخش دانشگاهي شانزدهمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم در تشريح اين جنبههاي فوق برنامه اي گفت: تجليل از پايان نامههاي تخصصي در زمينه فعاليتهاي قرآني، تجليل از پيشكسوتان و خادمان دانشگاهي قرآن، تجليل از مولفان و نويسندگان و نشريات برتر نمايشگاه، اجراي طرح اسوههاي قرآني كه تجليل از شهداي فعال در عرصه قرآن است و راه اندازي پايگاههاي اينترنتي اختصاصي از جمله اين فعاليتها هستند.
قرباني در پايان اظهار داشت: سازمان بسيج دانشجويي نيز با چهار غرفه اختصاصي در بخش دانشگاهي اين نمايشگاه شركت كرده است؛ كه غرفه مختص به سازمان بسيج دانشجويي، غرفههاي طرح ولايت، طرح هجرت و بسيج دانشجويي دانشگاه آذربايجان غربي از آن جمله هستند./انتهاي پيام/