آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۹۸۸۲
در نشست بررسی لایحه بودجه؛

حسینی: دولت با تصور اینکه سال آینده تحریم نیستیم فروش ۲ میلیون ۳۰۰ هزار بشکه نفت را پیش بینی کرده است

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس گفت: دولت با تصور اینکه سال آینده تحریم نیستیم فروش ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت را در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ پیش بینی کرده غافل از اینکه طرف مقابل قابل اعتماد نیست.
حسینی: دولت با تصور اینکه سال آینده تحریم نیستیم فروش ۲ میلیون ۳۰۰ هزار بشکه نفت را پیش بینی کرده است
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسینی، عضو سابق کمیسیون برنامه و بودجه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در نشست بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: باید در شرایط تحریمی متناسب با این شرایط تصمیم گیری کنیم، ولی پیشنهادی که دولت برای فروش دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ مطرح کرده بر این مبنا است که سال آینده تحریم نیستیم و این در حالی است که ما در حال حاضر با تحریم مواجه ایم.

وی افزود: تجربه ما در چهل سال گذشته نشان می‌دهد که طرف مقابل ما قابل اعتماد نیست و تاکنون در باغ سبزی در مقابل ما وجود نداشته است. به هر روی امروز مردم عادت کردند که در کنار نظام بایستند پس نباید در آن‌ها انتظارات نابجا و سراب‌هایی را ایجاد کنیم که بعدا شرمنده شویم.

حسینی تصریح کرد: اگر دولت می‌تواند دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت در سال ۱۴۰۰ بفروشد پس چرا سهم صندوق توسعه ملی را کاهش داده لذا نگاهی که ما در لایحه می‌بینیم این است که با این وضعیت ما می‌خواهیم خود را نسبت به آینده مقروض کنیم. به هر روی ما نمی‌دانیم که باید فروش ۱۲۵ هزار میلیارد اوراق مشارکت و اسناد اوراق اسلامی را قبول کنیم یا منابع نفتی پیش بینی شده را بپذیریم.

عضو سابق کمیسیون برنامه و بودجه دهمین دوره مجلس به بدهکاری دولت به صندوق توسعه ملی اشاره کرد و افزود: مطالبه عمومی که در بین نمایندگان و مردم شکل گرفته این است که بودجه شرکت‌های دولتی مقداری مورد مداقه قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید در حوزه واگذاری‌ها دقت بیشتری داشته باشیم، تصریح کرد: امسال میزان واگذاری‌های دولت با آن شرایطی که در بورس به وجود آمد ۳۵ هزار میلیارد تومان بوده با این وجود بنده بعید می‌دانم که دولت بتواند در سال ۱۴۰۰ سقف واگذاری ها را به ۹۵ هزار میلیارد تومان برساند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار