آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۹۹۰۰

آیت‌الله علیدوست: امجد با کدام ضابطه به تضعیف رهبر انقلاب پرداخت؟ / تضعیف رهبری حرام است

آیت‌الله علیدوست گفت: یکی از مهمترین باقیات صالحات که باید مورد دفاع غیرتمندانه قرار گیرد، رهبری جامعه اسلامی و رهبری صالح است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امروز اعظم تکالیف که متوجه خواص است، چیست؟ عرض می‌کنم: دفاع از باقیات صالحات و به میزانی که دفاع از باقیات لازم است، تضعیف باقیات صالحات  حرام است.
یکی از مهمترین باقیات صالحات که باید مورد دفاع غیرتمندانه قرار گیرد، رهبری جامعه اسلامی و رهبری صالح است.

من به خاطر حوادثی که از آقای امجد شروع شد، واقعا سؤالی دارم از این افراد: که شما با چه تحلیل و بر اساس کدام ضابطه به تضعیف رهبری نظام می‌پردازید؟! اگر من حرفی زدم، کتابی و مقاله‏‌ای نوشتم که در سایت‏های ضلال پخش شود، آیا نباید در صحت و جواز آن شک کنیم؟!

امروز تضعیف رهبری جمهوری اسلامی ایران به سود کیست و چه کسانی به دنبال آن هستند؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار