تصمیم انگلیس برای قرار ندادن کادر درمان این کشور در لیست اولویت دریافت واکسن ضد کرونای فایزر/بایونتک، کارکنان این بخش را به خشم آورده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه گاردین، یک بررسی جدید نشان می دهد که حدود دو سوم پزشکانی که به این نظرسنجی پاسخ دادند، هنوز واکسن دریافت نکرده اند و نیمی معتقدند که تحویل واکسن به کادر درمان خط مقدم انگلیس، به صورت تک موردی و در موارد ضروری بوده است و یک سوم نیز هیچ نظری درمورد اینکه واکسن چه زمانی به دست آنها می رسد، ندارند.
کادر پزشکی انگلیس نگرانند که تصمیم دولت برای اولویت دادن به افراد بالای ۸۰ سال و کارکنان خانه های سالمندان در زمینه واکسینه شدن، این کادر را در معرض ابتلا به کرونا قرار دهد به ویژه با توجه به ظهور گونه جدید این ویروس که ۷۰ درصد قابلیت انتقال بیشتر دارد.
این یافته ها در حالی برپایه نظرسنجی از یک هزار و ۳۱۶ پزشک به دست آمده که قرار است سازمان تنظیم دارو و محصولات بهداشتی انگلیس واکسن آکسفورد/آسترازنکا را احتمالا در روز دوشنبه تائید کند.
این واقعیت که واکسن آکسفورد در درمای معمولی قابل ذخیره شدن و انتقال است، در حالی که واکسن فایزر باید در دمای منفی ۷۵ درجه سانتیگراد فریز شود، توزیع واکسن آکسفورد را آسان تر می کند.
درحالی که موفقیت ۹۵ درصدی واکسن فایزر ثابت شده، واکسن آکسفورد برای افرادی که دو دُز کامل را با فاصله چهار هفته دریافت می کنند، ۶۲ درصد تاثیرگذاری دارد اما این میزان برای افرادی که نیم دُز را دریافت و سپس یک دُز کامل را بعدا می گیرند، ۹۰ درصد است.
دولت انگلیس معتقد است که واکسینه کردن ۱۵ میلیون نفر در این کشور به بازگرداندن اوضاع به شرایط عادی کمک می کند، زیرا بسیاری از افرادی که در معرض خطر ابتلا به کووید –۱۹ هستند، ایمن خواهند شد.
۲ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۳۴۵ نفر در انگلیس به کووید –۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۷۰ هزار و ۷۵۲ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده اند.