آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۰۹۴۳

واکنش هایکو ماس به تحریم آمریکا علیه پروژه نورد استریم۲

وزیر خارجه آلمان به اقدام آمریکا در تحریم کردن پروژه نورد استریم۲ واکنش نشان داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اشپیگل، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان، در واکنش به اقدام آمریکا در تحریم نورد استریم ۲ گفت: برلین در اختلاف با واشنگتن بر سر پروژه «نورد استریم ۲» کوتاه نمی‌آید و قصد دارد از این پروژه در برابر رئیس جمهور آینده آمریکا هم دفاع کند.

وی در ادامه گفت: دولت آلمان موضع خود در ارتباط با نورد استریم ۲ را تغییر نخواهد داد.

ماس گفت: نیاز نیست درباره حاکمیت اروپا صحبت کنیم اگر برداشت از آن این است، که ما هر کاری را در آینده آنطور که واشنگتن می‌خواهد انجام خواهیم داد.

روز گذشته نیز روسیه به این اقدام آمریکا واکنش نشان داده بود. رویترز چهارشنبه شب در گزارشی به نقل از منابع آگاه از وضع تحریم‌های جدید و تأثیرگذار علیه پروژه عظیم نورد استریم ۲ در آینده بسیار نزدیک خبر داده بود.

سه نفر از مقامات کاخ سفید در گفتگو با رویترز اعلام کرده‌اند که دولت ترامپ که واپسین هفته‌های خود را سپری می‌کند، دور تازه‌ای از تحریم‌ها را علیه پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ آماده کرده و در آینده بسیار نزدیک این تحریم‌ها که به عقیده مقامات واشنگتن ضربه مهلکی به پروژه نورد استریم خواهد بود را اعلام خواهد کرد.

بنابر اعلام این ۳ مقام آمریکایی، واشنگتن از متحدان اروپایی خود و شرکت‌های خصوصی نیز خواسته است که همکاری با روسیه در احداث خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ را متوقف کنند.

مجری اصلی پروژه گازی نورد استریم ۲ شرکت «گاز پروم» غول انرژی روسیه است؛ اما نیمی از هزینه آن را پنج شرکت اروپایی او ام وی، وینترشال، دآ، ان جی، اونیپر و شل برعهده گرفته‌اند. بیش از ۹۰ درصد این پروژه خط لوله تمام شده است.

شرکت گاز پروم اخیراً روند احداث خط لوله نورد استریم -۲ را پس از یک سال توقف به دلیل تحریم‌های آمریکا از سر گرفته است.

نشریات غربی گزارش داده‌اند که جو بایدن رئیس جمهور آینده آمریکا نیز همچون دونالد ترامپ با احداث خط لوله نورد استریم -۲ مخالف است و بر خلاف آنچه بسیاری سیاستمداران آلمانی تصور می‌کنند، برای توقف این پروژه عظیم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار