معرفي اهداف فكري و اعتقادي انقلاب به نسل هاي آينده ضروري است
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، آيتالله محمدتقي مصباح يزدي، رييس مؤسسه آموزش و پژوهشي امام خميني(ره) قم، در ديدار با شماري از دانشجويان دانشگاهها سراسر کشور با تبريک هفته دفاع مقدس گفت: دوران هشت سال دفاع مقدس از نوراني ترين دوران تاريخ ماست.
وي با بيان اين که بيش از سي سال از پيروزي انقلاب اسلامي ميگذرد، اظهار داشت: امروز، کساني که درپيروزي انقلاب موثر بودند آرام آرام از صحنه خارج شده يا در حال خارج شدن هستند و نسل ديگري جايگزين آنها خواهد شد ، بنابراين ما بايد دستاوردهاي انقلاب را از نسل گذشته به نسل آينده انتقال دهيم.
آيتالله مصباح يزدي با بيان اين که دستاوردهاي انقلاب داراي دوبخش بود، افزود: تسلط بر سرزمين، پيشرفتهاي نظامي در تجربيات جنگي و دستاوردهاي نظامي، تاثيرات در عمران آبادي و اقتصادي از جمله دستاوردهاي مادي است که با پيروزي انقلاب اسلامي بدست آمد.
وي با بيان اين که در گذشته کشور ما براي سادهترين ابزار به خارج نياز داشت؛ ولي در حال حاضر پيچيدهترين ابزار را خود جوانان توليد ميکنند، يادآور شد: انتقال اين گونه دستاوردهاي مادي به نسل امروز بسيار کار مشکلي نيست؛ ولي آنچه که امروز بايد به آن تاکيد داشت انتقال فرهنگ انقلاب و اسلام بود که بايد به آن اهتمام بيشتر بورزيم.
عضو مجلس خبرگان رهبري، انتقال مباني فکري گذشته به حال، نگرش به جهاد و خودباوري را از جمله دستاوردهاي و ماهيت اصلي انقلاب دانست و ادامه داد: انتقال اين دستاوردها به نسل آينده بسيار مشکل است.
وي افزود: نسل امروز ما بايد بدانند پيش از انقلاب چه فضاي فکري حاکم بود و چه چيزي باعث پيروزي انقلاب شد و امام چه ميخواست و چه کرد؟ اين گونه تفکرات بايد حفظ شود.
آيتالله مصباح يزدي با بيان اين که تحولات جهاني به صورت طبيعي در عالم براساس قدرت صورت مي گيرد، افزود: برخي تصور مي کنند انقلاب اسلامي نيز همچون ديگر انقلابهاي جهان براساس قدرت بوده و تنها به اين انقلاب همچون يک پديده تاريخي مينگرند؛ در حالي که چنين نگرشي بسيار اشتباه است.
وي به تفاوت ماهيت انقلاب اسلامي با ديگر انقلابها پرداخت و ماهيت اصلي اين انقلاب را فرهنگي دانست و يادآور شد: ما براي تغيير در فرهنگ انقلاب کرديم تا فرهنگ اسلام در اين کشور حاکم شود.
استاد سطح عالي حوزه علميه قم با ابراز نگراني از آسيبها ي احتمالي پيشروي براي نسل آينده جامعه گفت: نگراني از اين است که نسل آينده با توجه به فاصلهاي که با دوران انقلاب پيدا ميکند ممکن است با اهداف و ماهيت انقلاب آشنا نشود و تدريجا نسل آينده همان تصور ساير انقلابها در ذهن او پيدا شود و نسبت به ارزشها و دستاوردهاي اين انقلاب بيتفاوت بشود.
وي تاکيد کرد: امروز جوان آينده ما را آسيبي جدي تهديد ميکند که اين آسيب بايد به خوبي بررسي شود و براي نسل جدي اهداف و دستاوردهاي فکري و اعتقادي انقلاب بيان شود تا بتوانند به خوبي از اين دستاوردها مراقبت نمايند.
عضو خبرگان رهبري نسبت به تحريف ماهيت انقلاب هشدار داد و اظهار داشت: امام راحل عزيز ما نيز از همان ابتداي اين انقلاب اين مهم را به خوبي درک کردند و نسبت به تحريف ماهيت و دستاوردهاي انقلاب نيز هشدار ميدادند ما نيز به تبعيت از ايشان هشدار ميدهيم تا خداي نکرده ماهيت اين انقلاب براي نسل آينده تحريف شود.
وي تصريح کرد: بايد مراقب باشيم مبادا روزي تاريخ نويسان به گونهاي ديگر انقلاب را تعريف و تحريف کنند. رييس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) گفت: اگر ميخواهيم باورها و ارزشهاي انقلاب اسلامي تحريف نشود و ماهيت اصلي آن باقي بماند بايد فرهنگ انقلاب را درست بشناسيم و حفظش کنيم در حقيقت شناخت انقلاب همان شناخت اسلام حقيقي است که امام راحل از همان ابتدا نيز به آن تاکيد داشتند.
وي خاطر نشان کرد: اگر بخواهيم عناصر ديگر را در انقلاب اسلامي شريک بدانيم به خون شهيدان، امام راحل، و ارزشهاي اسلامي خيانت کردهايم و در صورتي به اين انقلاب وفادار هستيم که پايبند به هويت اسلامي و ارزشهاي اسلامي باشيم./انتهاي پيام/