آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۴۶۵۵

حریم هوایی مصر نیز به روی قطر گشوده شد

پس از عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بحرین، رئیس سازمان هوایی مصر اعلام کرد که ممنوعیت ورود هواپیما‌های قطری به حریم هوایی این کشور رسما برداشته شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «اشرف نویر» رئیس سازمان هوایی مصر، امروز (سه‌شنبه) از گشایش رسمی حریم هوایی مصر به روی هواپیما‌های قطری خبر داد.

پیشتر، شبکه «العربیه» از موافقت اولیه مصر با این اقدام خبر داد بود؛ موافقتی که قاهره آن را به پاسخ مثبت قطر به مطالبت خود مشروط کرده بود.

اشرف نویر در گفتگو با روزنامه «الاهرام» در این خصوص گفت: «این تصمیم به شرکت هوایی مصر، هواپیمایی قطر و دیگر شرکت‌های هوایی قطری اجازه از سرگیری پرواز و ارسال برنامه پرواز برای کسب موافقت را خواهد داد».

نویر در ادامه اظهارات خود اشاره کرد که بامداد امروز، سازمان هوایی مصر با درخواست مقامات قطری مبنی بر اجازه به هواپیما‌های این کشور به منظور گذر از حریم هوایی مصر موافقت کرده است.

پیش از این عربستان سعودی و امارات رسما اعلام کردند که حریم هوایی، زمینی و دریایی خود را به روی قطر گشوده‌اند. شامگاه روز یکشنبه هفته جاری، بخش مربوط به امور هوایی وزارت ترابری و ارتباطات بحرین اعلام کرد که منامه نیز از روز دوشنبه حریم هوایی خود را به روی قطر باز می‌کند.

این تصمیم پس از امضای توافق آشتی در نشست اخیر شورای همکاری خلیج فارس در العُلا در عربستان سعودی اتخاذ می‌شود؛ نشستی که در آن توافق تنش زدایی میان ۴ کشور عربی (عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر) با قطر امضاء شد.

چهار کشور عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن سال ۲۰۱۷ روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کردند و ضمن محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور، سیزده شرط از جمله کاهش روابط با تهران، تعطیلی شبکه الجزیره و قطع حمایت از اخوان‌المسلمین و حماس را برای از سرگیری این روابط تعیین کرده بودند.

استان العُلا در شمال غرب عربستان سعودی سه‌شنبه هفته پیش شاهد چهل و یکمین نشست اعضای شورای همکاری خلیج فارس بود و در این نشست با امضای بیانیه‌ای، به بحران میان قطر و کشور‌های عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر پایان داده شد.

این توافق درحالی امضا شد که دوحه به هیچ یک از شروط کشور‌های عربی علیه خود تن نداد. طی محاصره دریایی، هوایی و زمینی قطر از سوی این چهار کشور عربی، دوحه از حریم هوایی ایران برای عبور ناوگان هوایی خود استفاده می‌کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار