کد خبر:۹۰۵۵۴۰

توکلی: سینمای امروز حاصل تفکرات حسام الدین آشناست

توکلی گفت: داوران جشنواره فجر باید با دیدگاه و بینش انقلابی بهترین آثار را انتخاب نمایند؛ آن ها نباید فراموش کنند که جشنواره فیلم فجر برآمده از دل انقلاب اسلامی است و آثاری که اندیشه های انقلابی، ملی، اسلامی و دینی را تبیین و ترویج نمی کنند نباید در انتخاب آن ها جایی داشته باشند.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون همزمان با معرفی و آغاز فعالیت هیأت داوران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر گفت: داوران جشنواره فجر باید با دیدگاه و بینش انقلابی بهترین آثار را انتخاب نمایند؛ آن‌ها نباید فراموش کنند که جشنواره فیلم فجر برآمده از دل انقلاب اسلامی است و آثاری که اندیشه‌های انقلابی، ملی، اسلامی و دینی را تبیین و ترویج نمی‌کنند نباید در انتخاب آن‌ها جایی داشته باشند.

بازیگر فیلم‌های سینمایی «ماه وش» و «زادبوم» افزود: من امیدوارم داوران این دوره از جشنواره فیلم فجر بهترین آثار را انتخاب کنند؛ امیدوارم مثل دوره‌های پیشین شاهد این نباشیم که برخی روابط خصوصی داوران با برخی فیلمسازان و تهیه کنندگان باعث انتخاب بهترین‌ها شود!

وی سپس با تأکید بر اینکه سینمای امروز جمهوری اسلامی ایران حاصل دنیای فکری و ذهنی حسام الدین آشنا است تصریح کرد: سینما در دوره مدیریت دولت تدبیر و امید که ۲-۳ وزیر و ۳ رئیس سازمان سینمایی عوض کرد از طریق برخی افراد تأثیرگذار از جمله مشاور رئیس جمهور هدایت می‌شد.

توکلی ادامه داد: بنده ۲-۳ سال قبل هم به این نکته اشاره کردم و الآن کاملاً معتقدم این سینما حاصل دنیای فکری و ذهنی حسام الدین آشنا است. در واقع تولیدات سینمایی که امسال در جشنواره فیلم فجر شاهد آن خواهیم بود کارنامه سینمایی آشنا است. این محتوا و ساخت و ساز و سینما حاصل دنیای ذهنی و فکری و مدیریتی است که او در سینما پیاده سازی کرده است.

این سینماگر خاطرنشان کرد: اینکه آیا این سینما دستاورد سینمای نوین انقلاب اسلامی است مطلبی است که بعد از تماشای فیلم‌های جشنواره فجر در سال آخر حیات دولت تدبیر و امید باید مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد.

وی متذکر شد: برخی افراد فکر می‌کنند بعضی آدم کوچولو‌هایی که به عنوان دست‌های پشت پرده سینما از آن‌ها اسم برده می‌شود در این سال‌ها سینما را هدایت می‌کردند، اما واقعاً اینطور نیست و این سینما تماماً برگرفته از تفکرات و سیاست‌هایی است که حسام الدین آشنا برای سینما تعریف کرده است.
 
منبع: سینماپرس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار